16 éves tini lányotoknak mennyi zsebpénzt adnátok? 40000. ft az sok lenne egy ilyen korú lánynak?
21:56, hagyd :) Elvégre egy 16 évesnek az a dolga, hogy tanuljon (ez igaz), és tanulja meg kielégíteni a létszükségleten felüli igényeit havi 4 ezerből. Had szokja a létminimumot. Úgyis meg lehet élni 47.500HUF-ból.
Ja, milyen, kamaszoknak való szórakozás van, ami nem kerül ezrekbe?
Pl barátnőivel szórakozik,miért kéne minden hónapban egy rakat pénzt elkölteni mozira,pizzára és bulira?rengeteg olyan tevékenység van amire nem kell egy csomó pénzt kidobni,pláne ha sportol és van hobbija azt ugye a szülők állják,ha barátnőivel elmegy sétálni és hülyülni azért sem kell fizetni,vagy ha felmennek egymáshoz,16 évesen ne a buli legyen a lét eleme ok hogy félévente 1-2szer elmegy bulizni,vagy 3-4 havonta egy moziba,de nem értem miért arról szóljon az élete egy tininek,hogy költi a pénzét a szüleinek feleslegesen
amúgy nem én írtam mennyi pénzem marad,ugyanis én még tanulok és mellette dolgozom,és a célom,hogy ne 5ezeről kelljen megélni,de akkor sem adnék több 10ezret a gyerekemnek havonta,hacsak nem már főiskolás,egyetemista,és uyge abból kell fizetni a koleszt az albit, a kaját stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!