Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 16 éves tini lányotoknak...

16 éves tini lányotoknak mennyi zsebpénzt adnátok? 40000. ft az sok lenne egy ilyen korú lánynak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
40 ezer tényleg sok de 4 ezer meg vicc... el akar menni moziba meg esetleg 1x pizzázni már el is ment a 4ezer ft... 40 ezret akkor adnám ha abból veszi a ruháit is persze akkor is sok de én is márkás ruhákat veszek pedig tudom lehetne olcsóbban is.
2013. jan. 15. 15:41
 32/78 anonim ***** válasza:
0%
nem vicc a 4ezer,szerintem ha valamit szeretne kérjen pénzt rá,nem minden elfoglaltság kerül több ezerbe
2013. jan. 15. 15:56
 33/78 anonim ***** válasza:
17%
Nem hinném,hogy 16 évesen minden hónapban mozizni kéne,bulizni,ruhát venni,fodrászhoz járni,meg pizzázgatni,kávézgatni.Ruhát venni elég félévben egyszer és fodrászhoz járni is,havi 4ezer bőven elegendő,ha otthon kap enni,otthon lakik,és vesznek neki félévente ruhát.
2013. jan. 15. 16:14
 34/78 anonim ***** válasza:
55%
Hát ez súlyos volt, amit egy tini itt eleresztett. Királylányok tényleg vannak! Beszarás! Csak nehogy egyszer magadnak kelljen ezt előteremteni, mert lesz ott sírás-rívás! Kéthetente kozmetikus, meg havi fodrász, bulik, mozik, mekizés, koktélok... ez aztán az élet! ŐSzintén irigyellek, mert felnőtt nőként sem élek így, pedig kidolgozom a belem érte, ahogy sokan mások is. Talán havonta 10.000.-t körülnézhetnél és másra is költhetnél saját magadon kívül. Akkor mondjuk más életére is hatással lennél, a saját hajszíneden kívül.
2013. jan. 15. 17:29
 35/78 anonim ***** válasza:
0%
Szvsz. a tini beírás kamu, de ha igaz is lenne, azért nem kell nekiesni :) 16 éves, az a dolga, hogy gondtalanul éljen. Kijut majd neki is a jóból, addig meg had élvezze az életet. Főleg, ha anyagilag megengedhetik maguknak.
2013. jan. 15. 18:20
 36/78 anonim ***** válasza:
47%
16 évesen az a dolga,hogy tanuljon,és hogy azt tanulja meg,hogyan kell boldogulni a világban nem azt hogy ki van nyalva a feneke és szórja a pénzt
2013. jan. 15. 18:22
 37/78 anonim ***** válasza:
29%
Miért ne járhatna el kávézni meg mozizni a barátjaival ha van rá pénz ?? Bulit meg megértem de 16 évesen már nem fog otthon ülni egész nap...
2013. jan. 15. 21:56
 38/78 anonim ***** válasza:
43%
Azt meg nem írogatnám hogy csak csak "10 ezrem marad ilyenekre" felnőttként ez elég gáz,tanulni kellet volna ;)
2013. jan. 15. 22:02
 39/78 anonim ***** válasza:
49%

21:56, hagyd :) Elvégre egy 16 évesnek az a dolga, hogy tanuljon (ez igaz), és tanulja meg kielégíteni a létszükségleten felüli igényeit havi 4 ezerből. Had szokja a létminimumot. Úgyis meg lehet élni 47.500HUF-ból.

Ja, milyen, kamaszoknak való szórakozás van, ami nem kerül ezrekbe?

2013. jan. 15. 22:11
 40/78 anonim ***** válasza:
53%

Pl barátnőivel szórakozik,miért kéne minden hónapban egy rakat pénzt elkölteni mozira,pizzára és bulira?rengeteg olyan tevékenység van amire nem kell egy csomó pénzt kidobni,pláne ha sportol és van hobbija azt ugye a szülők állják,ha barátnőivel elmegy sétálni és hülyülni azért sem kell fizetni,vagy ha felmennek egymáshoz,16 évesen ne a buli legyen a lét eleme ok hogy félévente 1-2szer elmegy bulizni,vagy 3-4 havonta egy moziba,de nem értem miért arról szóljon az élete egy tininek,hogy költi a pénzét a szüleinek feleslegesen

amúgy nem én írtam mennyi pénzem marad,ugyanis én még tanulok és mellette dolgozom,és a célom,hogy ne 5ezeről kelljen megélni,de akkor sem adnék több 10ezret a gyerekemnek havonta,hacsak nem már főiskolás,egyetemista,és uyge abból kell fizetni a koleszt az albit, a kaját stb

2013. jan. 16. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!