Mit gondolsz erről?
szerintem itt többet érne ha kedvesen,nyugodtan,türelmesen odamennél hozzá,hogy nagyon szereted és csak a legjobbat akarod neki és hogy kössetek kompromisszumot:ha jól tanul és nem hallasz panaszt az iskolából,hordhat piercinget és öltözködhet a saját stílusában,nem emeld fel a hangod
én mindig jobban értettem a szép szóból mint az üvöltésből és szerintem ezzel ő is így van.
ha látja rajtad hogy aggódsz miatta,akkor csak nem fog üvöltözni
mond el sokszor mennyire szereted és hagyj neki időt hpgy gondolkodjon és lenyugodjon
szerintem itt az ideje jobban megfogni a lányod, mielőtt nagyobb bajba keveredik!
Kapjon szobafokságot, és tegyél is róla, hogy ne szökjön meg. Vedd elő, amiért nem vigyázott a húgára!
13 évesen már szexel? Ha az én lányomról lenne szó, lehet, hogy üvöltés lenne belőle... Hova fajul ez a világ? Rokonságomban is van egy kislány, 14 éves, de úgy öltözik mint egy felnőtt nő, úgy néz ki, úgy is viselkedik, és természetesen már szexelt is. Komolyan mondom, ez már egy nagyon durva világ...
Szedesd ki a piercengeit, vond meg a zsebpénzt, egyáltalán ne kapjon, adj neki kajára elegendőt, vagy vigyen magával a suliba. Beszélgess el vele nagyon komolyan, mert nagyon hamar bajba kerülhet!
Kedves kérdező, az a durva,hogy csak 13 éves kislány,de te úgy kezeled,mintha legalább 18-19 lenne.Legyél keményebb,zárd be az ajtó,egy pofon jobbról,egy balról,vetesd ki vele a piercinget,ne adj neki zsebpénzt,beszélgess el vele,legyen szobafogságban tiltsd el a nettől,vedd el a telefonját,fog be segíteni
a házimunkába,most fogd meg amíg nem késő,most még helyre teheted később már nem,legyél vele kemény,mond meg ha továbbra is így viselkedik beadod egy kemény nevelőintézetbe vagy a Patronába,ott helyre teszik az ilyen csitriket.
Hirtelen nem tudok mit írni..de ajánlom ezt a filmet: [link] Egy szintén 13 éves lányról szól, akit az anyukája nevel és rossz baráti társaságba keveredik(szex,alkohol,lopás, pearcing és még sorolhatnám)...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!