Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 29. 20:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
ez úgy tudom Magyarországon még nem meg engedett csak kisérletezés
2012. jan. 29. 20:54
 2/24 anonim ***** válasza:
rosszul tudod
2012. jan. 29. 21:00
 3/24 anonim ***** válasza:
bocsi szerintem
2012. jan. 29. 21:01
 4/24 anonim ***** válasza:
valószínű mert sajnos most estem át egy terhesség megszakításon és én is ezt szerettem volna 5 hetes voltam és azt mondta az orvos hogy ez még illegális
2012. jan. 29. 21:08
 5/24 anonim válasza:
37%
Én azt gondolom, hogy ez alkotmánysértő. A Szabadság és felelősség fejezet II. cikke kimondja, hogy "Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg. "
2012. jan. 29. 21:09
 6/24 anonim ***** válasza:
Törvénytelen, illegális dolgot nem hirdethetnek. Biztos, hogy megvan a jogi háttere ennek a dolognak. Mivel magánklinikán végzik a beavatkozást, nyilván sokkal drágább, de fájdalom mentesebb, humánusabb is.
2012. jan. 29. 21:16
 7/24 anonim ***** válasza:
akkor meg kell kérdezni az orvost aki kivizsgál és kell a papír tőle mert akkor ez is orvos függő
2012. jan. 29. 21:19
 8/24 A kérdező kommentje:

Egy kérdésben találtam a linket.

Nincs szükségem ilyenre.

Amúgy azt írják, hogy 98ezer forint.

De ez amúgy hogy történik? Mert arra nem térnek ki.. Beveszi a páciens ezt a pár bogyót vérzik vmennyit és már nincs gyereke? Vagy mi történik?

2012. jan. 29. 21:22
 9/24 anonim ***** válasza:
15%

Én azt gondolom, hogy ez alkotmánysértő. A Szabadság és felelősség fejezet II. cikke kimondja, hogy "Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg. "

ezt komolyan gondolod?

2012. jan. 29. 21:26
 10/24 anonim ***** válasza:
beveszi görcsöl vérzik ennyi
2012. jan. 29. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!