1/24 anonim válasza:
ez úgy tudom Magyarországon még nem meg engedett csak kisérletezés
4/24 anonim válasza:
valószínű mert sajnos most estem át egy terhesség megszakításon és én is ezt szerettem volna 5 hetes voltam és azt mondta az orvos hogy ez még illegális
5/24 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ez alkotmánysértő. A Szabadság és felelősség fejezet II. cikke kimondja, hogy "Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg. "
6/24 anonim válasza:
Törvénytelen, illegális dolgot nem hirdethetnek. Biztos, hogy megvan a jogi háttere ennek a dolognak. Mivel magánklinikán végzik a beavatkozást, nyilván sokkal drágább, de fájdalom mentesebb, humánusabb is.
7/24 anonim válasza:
akkor meg kell kérdezni az orvost aki kivizsgál és kell a papír tőle mert akkor ez is orvos függő
8/24 A kérdező kommentje:
Egy kérdésben találtam a linket.
Nincs szükségem ilyenre.
Amúgy azt írják, hogy 98ezer forint.
De ez amúgy hogy történik? Mert arra nem térnek ki.. Beveszi a páciens ezt a pár bogyót vérzik vmennyit és már nincs gyereke? Vagy mi történik?
2012. jan. 29. 21:22
9/24 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ez alkotmánysértő. A Szabadság és felelősség fejezet II. cikke kimondja, hogy "Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg. "
ezt komolyan gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!