Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz erről az életvite...

Mit gondolsz erről az életvitelről?

Figyelt kérdés
Huszonegy éves vagyok, és sokszor, sokan mondták, hogy nagyon hülye vagyok, de én szerintem semmi gond nincs azzal, ahogyan élek. Nem szoktam gyakran eljárni szórakozni, akkor is csak leülök egy pohár valami mellé, esetleg haverokkal. Nincs állandó kapcsolatom, igazán nem is akarnék, mert így egyelőre jól érzem magam, Inkább érdekel édesapám vállalkozása, amiben nekem is részem van, befektetésem van benne, és nem szeretném számszerűsíteni, de anyagilag olyan, hogy elverhetném erre-arra. de én inkább továbbra is cégben tartanám, forgatnám a jövőre gondolva. Jól elvagyok magamban is, szeretek szivarozgatni nyugodtan, jó italokat iszogatni MÉRTÉKKEL, csak az érzés kedvéért. Egyesek szerint elviselhetetlenül mániás vagyok, de szeretem az ésszerű, átgondolt dolgokat, ha minden a helyén van. Például a cipőmet boxolom, tisztítom, sámfázom, barátaim azt se tudják ez mire jó, hülyeség ha csinálom,szerintük. Nem szeretnék még csak barátnő szintjén sem kötött lenni, nem szeretnék kötött lenni még, volt kapcsolatom, de nem nagyon működött; nem arról van szó, hogy nem élek ilyenféle dolgokkal, ha szégyen ha nem, lányokhoz járok, de teljesen normális, tiszta ápolt lányokhoz, akikkel az ügy után nem kell foglalkozni. Sokszor felnőttekkel jobban megértem magam, mint a korombeliekkel. Teljesen hülye módon élnék szerintetek?
2011. aug. 3. 01:18
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
68%
Nem teljesen hülye ez a mód,de nem is épp normális,az is biztos.A végén még magányos lankadt farkas leszel..
2011. aug. 3. 01:24
 2/35 anonim ***** válasza:
66%
Abnormális! De nem baj, ha te így érzed jól magad, nem muszáj mindenkinek ugyanolyannak lennie. Mindenesetre tuti mániás vagy ha sámfázol. LOL fura figura lehetsz! Az nem baj ha nem szórod a pénzed, az dicséretes.
2011. aug. 3. 01:28
 3/35 anonim ***** válasza:
91%
Ez kamu kerdes? Az elmondataid alapjan nekem idosebbnek tunsz. Ha neked igy jo, akkor ne foglalkoz vele,h masok mit gondolnak az eletmododrol. Kesobb majd talalsz 1 rendes lanyt es akkor minden mas lesz.
2011. aug. 3. 01:30
 4/35 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, nekem tetszik
2011. aug. 3. 01:35
 5/35 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Nem vagy még elkésve semmivel. Gondolom pár hónapig szoktak lenni barátnőid, nem vagy mindig magányos. Jó dolog, hogy gondolsz a jövőre. Egyébként a sportcipőt is sámfázod. (egyébként tudom mi az, azért kérdezem)

19L

2011. aug. 3. 01:38
 6/35 A kérdező kommentje:
Ez valós kérdés, és nekem is tetszik, csak egyre többen piszkálnak emiatt, hogy unalmas, meg minek járok az egyetemi könyvtárba, az teljesen unalmas de szerintem ez egyáltalán nem így van. Tévém sincs, nem tudnék mit nézni benne, nekem meg az unalmas.
2011. aug. 3. 01:40
 7/35 anonim ***** válasza:
38%

Sztem ez az egész egy akkora mese.

Kitalálsz itt ilyen hülyeségeket kisfiam, hogy fényezzen a jónép.

Csak ahogy torrente mondaná ez most nem jön össze.

2011. aug. 3. 01:40
 8/35 A kérdező kommentje:
Kimondott sportcipőm nincs, sportosabb bőrcipőm van, mindig sámfázom.
2011. aug. 3. 01:42
 9/35 anonim ***** válasza:
Viva Athletico Madrid!! Viva Espana!!!
2011. aug. 3. 01:42
 10/35 A kérdező kommentje:
Elmondanád, hogy ebben mi a mese véleményed szerinte, ez annyira elrugaszkodott, hogy elképzelhetetlen?
2011. aug. 3. 01:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!