Mit gondolsz az olyan 20 éves lányról, aki azon bőg, hogy az anyja nem kísérheti el a kórházi felvételre? Nem durva, hogy ennyi idősen ennyire önállótlan?
Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 16:14
1/18 anonim válasza:
Hát én is szomorú lennék, de azért bőgni rajta...
Elég cikis...
2/18 anonim válasza:
Nem ez a durva!
Hanem az, hogy cserbenhagyja azokat, akik tényleg szeretik, és ezzel saját maga ellensége is, később ő maga is rá fog jönni erre!
3/18 anonim válasza:
Mit gondolsz egy olyan GYK kérdezőről aki másokkal van elfoglalva?
Nem teljesen mindegy neked, hogy mit csinál az a 20 éves lány, saját magaddal kéne foglalkoznod.
4/18 anonim válasza:
Ez nem önállótlanság,hanem félelem az ismeretlen kórháztól és a fájdalomtól.
5/18 anonim válasza:
Lelki támasz egy felnőttnek is kell.
6/18 anonim válasza:
Mit gondolsz egy olyan kérdezőről, aki mások legbensőbb magánügyeit, problémáit teregei ki csak azért, hogy szidhassa őket? Nem durva? Egyébként gondolom, te maga vagy a tökély... Már a kérdésed is elárulja...
7/18 anonim válasza:
Amikor szültem egy 16 éves lány este sírt, mert félt a kórházban, a pofám leszakadt, teherbeeséstől nem félt.
8/18 anonim válasza:
Ismerős nekem ez a szitu valahonnét!:) A régi szép idők, amikor még nekem kellett ilyen kérdéseket az ő nevében feltennem... :D
10/18 anonim válasza:
Én is voltam kórházban 19 évesen és ott volt anya. Nagyon jól esett, mert féltem, komoly bajom volt és ő lelkileg támogatott. Attól, hogy a te anyád le sem sz.ar még nem kell másokra féltékenykedni. Sajnálom, hogy fogalmad nincs arról milyen, ha aggódnak érted a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!