Mit gondolsz az olyan 20 éves lányról, aki azon bőg, hogy az anyja nem kísérheti el a kórházi felvételre? Nem durva, hogy ennyi idősen ennyire önállótlan?
Kórházba az ember nem szórakozásból fekszik be. 20 éves korban -szerencsére - keveseknek van annyi rutinja a kórházba vonuláskor, hogy olyan könnyedén vegyék mint egy kiló kenyér megvásárlását.
Szerintem érthető a félelem és a szorongás a betegségtől, a fájdalomtól, az esetleges vizsgálatoktól. Igen, előfordulhat, hogy egy 20 éves lány elsírja magát, ha ezekkel egyedül kell szembenéznie.
Ez nem önállóság, vagy önállótlanság kérdése. Akkor lenne önállótlan, ha nem találna el egyedül a kórházig. Az, hogy nem szeretne egyedül odamenni, inkább érzelmi beállítottság kérdése
21 voltam mikor kórházba kerültem hasnyálmirigy gyulladással. Hát engem is a szüleim vittek be és apukám jött értem. Ezen semmi cikit nem látok. Kicsit tartottam a kórháztól de nem sírtam. De ha valaki sír is én nem ítélem el, főleg ha az anyjának. Kinek sírna másnak az ember?
Igaz anyával és a mamával órákat beszéltünk telefonon, és sokat jöttek hozzám.
Szóval ez nem önállótlanság.
bocsi, de én is féltem 19 évesen mikor elfagyott az ujjam, és attól féltem, h le kell vágni.
jó volt hogy elkísértek a haverok.
szerencsére jól lett az ujjam.
honnan tudhatod miért kellett bemennie?
mellesleg miért kell rögtön ítélkezni?
20 éves vagyok, a párommal élek lassan 1 éve, abszolút önállóan. Volt azóta egy műtétem is, amikor napokig egyedül voltam a kórházban, csak látogatni jöhettek be hozzám, teljesen jól elvoltam, de ha vérvételre kell menni, csak anyával vagyok hajlandó, és akkor is végigordítom az egészet, pszihésen nem bírom elviselni.
Akkor most ciki vagyok?
24 vagyok,és majdnem könyörögtem anyunak,hogy jöjjön el velem a fogorvoshoz.Gyermekkorom óta rettegek tőlük,ezt nem sikerült kinőnöm.A drága képes volt ezért kivenni egy nap szabadságot,mert ennyire szeret.Nekem ő minden helyzetben a lelki támaszom.Akkor most ciki vagyok.Kit érdekel?!
Te viszont bunkó vagy,ha beleütöd az orrodat más magánéletébe.Nem mindegy az neked?Inkább próbálj meg szegény lánnyal együtt érezni,hogy egyedül kell szembenéznie azzal,ami a kórházban majd rá vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!