Mit gondolsz erről az életvitelről?
Én is így vagyok, jobban élvezem a dolgokat egyedül, nem volt még kapcsolatom mert sosem akartam és nem is szeretnék, képtelen lennék magam helyett valaki mással foglalkozni folyton.
Szerintem ha jól érzed magad akkor nincsen semmi baj, az élethez nincsen semmiféle általános útmutató tele szabályokkal, hogy hogyan KELL élni. A társadalom meg hülye, azzal csak azok foglalkoznak akiknek nincs elég bátorságuk azt csinálni amit akarnak. Én nő vagyok, és pont nem érdekel ha megszólnak azért mert pl. nem lesz családom.
ma 01:43
22 évesen abszolút az, csak akkor nem ha nincs saját személyiséged. Bár ki tudja, hogyan nőttél fel, de abban fogadni merek, hogy egy napon baromira utálni fogod emiatt magad.
Amúgy emléxem még faterom is sámfázgatta a cipőit.
Hát én inkább újakat veszek, mert miért ne tehetném meg.
Egyébként sem tartom egészségesnek éveken át hordani egy cipőt.
Szia!
Én kérdeztem, hogy a sportcipőd is sámfázod-e.
Akkor értem. Amúgy tv-zni és sem szoktam, esetleg nagy ritkán megnézek 1-1 sorozatoz. De ez is pl. olyan, hogy vagy kórházas, vagy krimi. Amúgy meg nem vagyok kíváncsi a sok gyökér szappan operára, meg idióta filmekre amiket kb. 50-szer láttam, mert mindig csak ismételgetnek.
Nekem szimpi vagy ezek alapján, kimondottan stílusosnak hívnálak, remélem azért nem a barátaid mondják h ez fura életvitel.. jobb ha az embernek olyan barátai vannak akik elfogadják úgy ahogy van és segítenek. Van egyéniséged:P
Még az is elnézhető sztem h lányokhoz jársz, pedig kötődni nem olyan rossz, elég fiatal vagy szóval biztosan nem maradsz magányos farkas, ha a jövődre gondolsz az elég érett gondolkodásra utal. A korodbeliek (korunkbeliek, mert én is annyi vok) nem ilyenek még ált
Most jut eszembe h simán el tudnálak képzelni egy ilyen kis "keresztapa növendék" szerepben :DD
Szerintem nincs az életviteleddel semmi probléma, sőt elismerésem.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!