Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz erről az életvite...

Mit gondolsz erről az életvitelről?

Figyelt kérdés
Huszonegy éves vagyok, és sokszor, sokan mondták, hogy nagyon hülye vagyok, de én szerintem semmi gond nincs azzal, ahogyan élek. Nem szoktam gyakran eljárni szórakozni, akkor is csak leülök egy pohár valami mellé, esetleg haverokkal. Nincs állandó kapcsolatom, igazán nem is akarnék, mert így egyelőre jól érzem magam, Inkább érdekel édesapám vállalkozása, amiben nekem is részem van, befektetésem van benne, és nem szeretném számszerűsíteni, de anyagilag olyan, hogy elverhetném erre-arra. de én inkább továbbra is cégben tartanám, forgatnám a jövőre gondolva. Jól elvagyok magamban is, szeretek szivarozgatni nyugodtan, jó italokat iszogatni MÉRTÉKKEL, csak az érzés kedvéért. Egyesek szerint elviselhetetlenül mániás vagyok, de szeretem az ésszerű, átgondolt dolgokat, ha minden a helyén van. Például a cipőmet boxolom, tisztítom, sámfázom, barátaim azt se tudják ez mire jó, hülyeség ha csinálom,szerintük. Nem szeretnék még csak barátnő szintjén sem kötött lenni, nem szeretnék kötött lenni még, volt kapcsolatom, de nem nagyon működött; nem arról van szó, hogy nem élek ilyenféle dolgokkal, ha szégyen ha nem, lányokhoz járok, de teljesen normális, tiszta ápolt lányokhoz, akikkel az ügy után nem kell foglalkozni. Sokszor felnőttekkel jobban megértem magam, mint a korombeliekkel. Teljesen hülye módon élnék szerintetek?
2011. aug. 3. 01:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ha a k*rvázást nem írtad volna, még azt mondom, hogy szerintem nincs veled baj.
2011. aug. 3. 06:33
 32/35 anonim ***** válasza:
11%
Nekem is Alekosz jutott eszembe rólad, szerintem kicsit próbálj meg közeledni az emberekhez, mert nagyon sivár életed lesz.
2011. aug. 3. 07:11
 33/35 anonim ***** válasza:
Szerintem a válaszolók nagy része nem fogta fel hogy a kedves kérdező qrvázni jár... Vagy ez csak nekem iszonyatosan gáz?
2011. aug. 3. 08:02
 34/35 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez sokkal kulturáltabb módja a vágyak lerendezésének, mintha lányok szívét törné össze és megjátszaná a hősszerelmest, ahogy sokan teszik.
2011. aug. 3. 08:28
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem élsz hülye módon, az, hogy igényes vagy magadra, valamint a pénzt nem vered el, jó dolgok, egyetlen dolog ami számomra nem szimpatikus, az a magánéleted. Persze azt csinálsz amit akarsz, de számomra visszatetsző, hogy örömlányokhoz jár valaki, még ha azok igényesek is. 21 évesen nem kell lekötni magad, de azért normális párkapcsolatokat kialakítani szimpatikusabb volna (akár az elején letisztázva, hogy alkalmi és ne várjon semmit a lány).
2011. aug. 3. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!