Ez a módszer sokkal biztonságosabb, mint a művi abortusz. Előtte mindenféle vizsgálatok vannak, csak úgy nem adnak gyógszert be. Aztán két alkalommal kell bevenni, a másodiknál már kórházban, ezután néhány órát benn kell tölteni, újra megvizsgálnak, utána engednek haza.
Külföldön már évek óta alkalmazzák, sok helyen kezdi kiváltani a művi abortuszt, de csak 5-9 hétig alkalmazható. Magyarországra mindig lassabban jutnak el az új módszerek, de attól ez nem ördögtől való.
Aki pedig az új alkotmányra hivatkozik, nevetséges, mert benne van a nőnek az önrendelkezési joga, illetve, Mo-on nincs olyan, mint Lengyelországban, hogy a megtermékenyült petesejtnek nagyobb szava legyen, mint egy felnőtt nőnek.
Utolsó, egyetértek veled. Nem értem én sem miért jönnek az alkotmánnyal, a 12 hétig történő műszeres terhességmegszakítás sokkal durvább.
Én is erre korlátoznám a terhességmegszakítást, főleg amióta én is babát várok és láttam, hogy milyen a 12 hetes magzat. Elég nagy különbség van egy 6 hetes embrió és egy 12 hetes magzat között, nagyon nem mindegy, hogy ha már muszáj elvetetni, mikor tesszük azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!