Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 29. 20:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem semmi. Bevezethetnék minden kórházba..

Csak gondolom nagyon veszélyes a vérzés miatt..

2012. jan. 29. 21:42
 12/24 anonim ***** válasza:

Én nem tennék ilyet önszántamból, a második babát várjuk már 7 hónapja és semmi.

Más meg egy kalandból megy elvetetni, de arra nem gondol mi lesz 10-15 év múlva ha valóban akar gyereket és nem lehet, de gondolom ez humánusabb és drágább is.

98 ezer+13 ezer+20 ezer+11,5 ezer =142500 Ft

2012. jan. 29. 22:20
 13/24 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem új dolog. Már nagyon régen gyakorlat, csak éppen az állami kórházakban nem csinálják. Ahol meg igen /magánkórházak/ jól megkérik az árát, mind mindennek. Nem veszélyes, mert a korai terhességnél egyszerűen leválik a méhfalról a vér. Kórházi ellenőrzés mellett folyik az eljárás, nem zavarnak haza, mint egy kórházi cüret után.
2012. jan. 29. 22:25
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

Ez külföldön legális, van, működik. Nagyon veszélyes, sokan elvéreznek a gyógyszer miatt. Drága is. Előfordulhat, hogy mégsem tisztul ki rendesen a méh, és szükség lehet még műtéti beavatkozásra is.

Off: Ha valakit megerőszakolnak, vagy nagyon rossz körülmények közt várná a gyereket, NEM tudja felnevelni, akkor nehogy már meg kelljen tartania a gyereket. Elhiszem, hogy rossz dolog elvetetni, de VAN amikor nincs más megoldás. Örökbeadni sem lehet túl egyszerű, aki volt már terhes, érti miért mondom.

2012. jan. 29. 22:28
 15/24 anonim ***** válasza:
*Örökbe adni
2012. jan. 29. 22:29
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen 12.esnek a hozzászólásának értéktelen első felét... -.-"
2012. jan. 29. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:

ON: Szerintem sem veszélytelen, hiszen akkor már a kórházakban is bevezették volna, nem csak drága magánklinikán. Meg ahogyan az egyik hozzászóló írta, ha nem sikerül akkor műtéttel kell befejezni.

OFF: Kedves kérdező nagyon szívesen! Tudom, hogy nem ide való volt, de nekem meg nem érdektelen!

Amúgy ezen okokból elfogadom az abortuszt:

- erőszakból fogant

- beteg a baba

- fiatal az anya, vagy rossz a körülmény ahová születne a baba

2012. jan. 29. 22:56
 18/24 anonim ***** válasza:
*értéktelen
2012. jan. 29. 22:57
 19/24 anonim ***** válasza:

Én egy orvostól azt hallottam, hogy elvileg nem illegális Magyarországon, csak az van, hogy még egy gyógyszergyártó sem hozta forgalomba nálunk. Az viszont már illegális, hogy olyan gyógyszert adjon egy orvos ami nem bejegyzett az országban, ezért nem működik ez nálunk a gyakorlatban.

Pedig sokkal "kíméletesebb" módszer, mint a műtét, persze az anyára nézve.

Meg ugye ebben az országban az is probléma lenne, hogy azoknak a nőknek a nagy része, akik abortuszra mennek, nincsenek a helyzet magaslatán agyilag, így általában nem nagyon jönnek rá a hetedik hét előtt, hogy baba van.

Én egyébként nagyon sajnálom, hogy ez nálunk nem működik, legfőképpen a missed ab-osok miatt. Nekem is volt, és kicsit könnyebb lett volna, ha nincs szükség műtétre, volt anélkül is elég bajom. Gondolom más sorstársaim is így vannak vele.

2012. jan. 29. 23:26
 20/24 anonim ***** válasza:

én erről már olvastam. sokan emiatt haltak meg.

már nem emlékszem a százalékra, de baromi sok volt, 10% fölött volt. nem véletlenül nincs ez a kórházakban

2012. jan. 30. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!