Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondolsz erről a fa...

Mit gondolsz erről a fa futóbicikliről?

Figyelt kérdés

Kisfiam 15 hónapos. Nagyon szereti az eddig kapott játékait, amik főleg fából vannak egy-két műanyag kivételével. Mi is jobban érezzük magunkat a fa játékokkal. Lassan szeretnénk neki venni valami járművet, és ahogy böngészem a webet, találtam egy ilyet:

[link]

Most az árát ne nézd, csak nézőpontokat (érvek, ellenérvek) szeretnék olvasni tapasztalt anyukáktól. Esetleg vett valaki fa triciklit vagy valamilyen fa járművet a kicsijének, ami bejött? Akár egyéb ötleteket is szívesen fogadok.

2011. febr. 23. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez nem futóbicikli, hanem motor. A futóbiciklinek 2 kereke van. De biztos jó. Mondjuk én Puky-t vettem.
2011. febr. 23. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár most látom, hogy csak 15 hós, akkor neki motor kell.
2011. febr. 23. 15:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát,értelek. A képen futókerékpárt írtak. De mindegy, nem is ez volt a kérdés, hogy ez micsoda. Azért köszi, megnézem, ami nektek van.

Kérem, hogy ha valaki tudna még segíteni, az írjon. Érdemes-e fát venni, vagy van valami hátránya, könnyen tud vele közelekedni egy gyerkőc vagy a műanyag előnyösebb? Akinek fa van, az elégedett vele? Szóval, ilyenek érdekelnének.

2011. febr. 23. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ismerősünknek van fa 2kerekű futó biciklijük.Nagyon meg vannak vele elégedve.A kisfiú csak ugy száguldozik vele.Nekünk 3kerekű műanyag futó biciklink van.Szépen girul nincs vele gond.Tudom nem ezt kérdezted,de 15hónaposnak ezt már nem venném meg.Méretben ahogy nézem megegyezik a miénkkel és a kislányomnak ekkor tájt már kényelmetlen volt.Nem tudta ugy hajtani,mert a lába nem volt nyujtva.
2011. febr. 23. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget!
2011. febr. 25. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!