Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondolsz ha igy csinálom...

Mit gondolsz ha igy csinálom meg a babahordozónkat?

Figyelt kérdés

Szóval az első gyermekünk fiú és egy nem olcsó bébihordozót vettünk neki: [link] a szine is ugyanilyen.

és most kislányt várunk igy felszeretném dobni a hordozónkat hogy ne legyen annyira fiús arra gondoltam hogy vannak ilyen felvasalaható matricák: [link] nem pont ez de valami kis csajosra gondoltam.

Nem túlzás vagy nem fog hülyén kinézni?

köszi a válaszokat.

2011. máj. 15. 09:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Kétszer másoltad be ugyabazt a linket. :) Így nem látszanak a matricák.
2011. máj. 15. 09:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nem matricáznék, mert tuti, hogy ha rájön kicsit idősebb korában a lányod, hogy le tudja kaparni akkor le is fogja.

Én vennék rá huzatot a helyedben.

A cég ahol dolgoztam készített huzatokat maxi-cosi hordozóhoz, ez a tiétek nagyjából hasonló konstrukció és olyan színben csinálják ahogy csak szeretnéd!

www.babaagynemu.hu

Nézd meg az oldalt, vedd fel velük a kapcsolatot és biztosan segítenek, rendesek a főnökeim(ilyen tekintetben ) :)

Egyszerűbb is mert ha koszos lesz csak ki kell mosni :)

4 és fél hós kiscsaj anyuja

2011. máj. 15. 10:58
 3/10 A kérdező kommentje:
2011. máj. 15. 11:39
 4/10 A kérdező kommentje:
igen csak már nem szeretnék plusz 5-6 ezret költeni rá-
2011. máj. 15. 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem nézne ki hülyén, viszont mivel a gyereket nagyon érdekelné, félő, hogy lekapirgálná, aztán meg csak egy pillanat és fölszippantja az orrába, lenyeli, ne adj Isten félrenyeli. Ezek az otthon rávasalható dolgok amúgy sem olyan túl stabilak.. Szóval én semmiképp nem tenném a helyedben!
2011. máj. 15. 12:12
 6/10 A kérdező kommentje:
akkor lehet keresek valami felvarrót vagy olyan felvasalhatót ami foszforeszkál pl és nem igy áll össze.
2011. máj. 15. 12:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem jobban megérné egy másik huzatot venni akár 5-6 ezerért, mint hogy vasalgatsz meg varrogatsz rá. Ami nekem pl nem is tetszik. Gondolj bele, ha majd el szeretnéd adni, sokkal könnyebben megveszik, ha mondod hogy 2 huzat van rá, mert lehet annak az illetőnek sem fog tetszeni az össze ragasztgatott hordozó. Legalábbis és biztos nem venném meg.
2011. máj. 15. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem lányom van és fekete a hordózója, mert amikor vettük, még nem tudtuk a nemét. Nagyon vagány benne!!!!
2011. máj. 15. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem lányom van, és sötétkék a babakocsija és a hordozója is. Szerintem ez uniszex. Az lenne inkább gáz, ha egy kisfiút akarnál rózsaszínbe tenni. :D De ha mindenképp fel akarod "lányosítani", akkor rózsaszín takaróval takard be pl. De szerintem nem fogja érdekelni a lányodat, hogy milyen színű a hordozója. :)
2011. máj. 15. 14:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a hordozón lévő anyag nem vasalható!!!!A rávasaláshoz magas hőfok kell,az meg nehogy összerántsa az anyagot!Szerintem meg szuper ez kiscsajnak is!Egy rózsaszín pléd rá és már jó is!Úgyse használjátok sokáig a hordozót!Esetleg egy kicsi rózsaszín masnit ölts a tetejére.
2011. máj. 15. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!