Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 16 éves tini lányotoknak...

16 éves tini lányotoknak mennyi zsebpénzt adnátok? 40000. ft az sok lenne egy ilyen korú lánynak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
*50ezerből
2013. jan. 16. 09:20
 42/78 anonim ***** válasza:
33%

Séta a városban, vagy akárhol.

Átmennek egymáshoz, beszélgetnek.

Filmet néznek, zenét hallgatnak.

Az én koromban még ez volt, és nem volt igényünk többre.

De most, a sok kis csitri 16 évesen annyira felnőttnek érzi magát, hogy az már fáj. Majd ha a saját pénzét szórja el a baromságokra, akkor oké. De hogy azt a pénzt, amiért a szülei keményen, vagy akárhogy is de (jobb esetben) megdolgoztak, az már vicc. A szülők nem élnek örökké, nem mindig lesznek ott, hogy nyalják a segged. Akkor majd mi lesz? Éhendöglesz.

2013. jan. 16. 09:26
 43/78 s0m0s válasza:
71%
Én havi 4 ezret kapok és még mindig élek.. :D
2013. jan. 16. 15:27
 44/78 anonim ***** válasza:
49%
Most komolyan az szerintetek szórakozás hogy sétáltok egyet a városban ?? Ilyen időben meg nem igen lehet sétálni se inkább beülni vhova és ott beszélgetni. Nehogy már ott tartsunk hogy luxusnak számít hétvégente el menni városba kávézni vagy mozizni... Az 1 dolog hogy én se adnák neki 40 ezret inkább minden hétvégén kapna ha kér mozira vagy valamire.
2013. jan. 16. 21:20
 45/78 anonim ***** válasza:
100%
És nem azt mondom hogy minden hétvégén moziba kell menni meg bulizni de ha van rá pénz akkor miért ne mehetne el ?
2013. jan. 16. 21:24
 46/78 anonim ***** válasza:
9%

Én vagyok az a 16 éves lány, aki leírta, hogy milyen kevés az a 40.000ft.Szépek vagytok, hogy lepontoztatok, amiért megmondtam, hogy én mire költöm azt a pénzt. Nem tudom ti hány évesek vagytok, és milyen közösségbe jártok, hova mentek szórakozni, de azt tudom, hogy ha én és a barátnőim elakarunk menni valahova az igenis pénzbe kerül, és 1000ft-ból nem lehet kijönni. Meg az is érdekes, hogy azt mondjátok felesleges fodrászhoz menni meg ilyenekre, hát nem tudom , ti hogy néztek ki, de én adok magamra, én igenis igényesen akarok kinézni. És bulizni azt meg kell, mert most vagyunk fiatalok, most kell élni, és nem akkor amikor már dolgozunk ,és családunk lesz. A sok fárasztó nap után, amit suliban töltök, muszáj kiengedni a gőzt és ezt diszkóban tudom, koktélok mellett iszogatva. Ha meg nem adnak ennyi zsebpénzt, akkor meg úgyis kérni kell, és akárhogy is nézem, az is ennyibe fog lenni, ha nem többe. Most én aki, 25.000ft kapok havonta, megmondtam mire költöm el, és egy csomó mindenre még kérek pluszba. Pl: apu fizeti az előfizetéses telefonomat, amin van internet is, és az is 5000ft ban van havonta. Akkor anyu, fizeti a színházat is, ha elmegyünk a pasimmal. És van még csomó más dolog, amit nem sorolok fel, szóval most ugyanott vagyunk, ha 40.000ft pénzt kapnék havonta, vagy szüleimtől kérnék. Az meg, hogy sétáljunk a városban, persze ilyen hideg időben, pont azt fogjuk csinálni, inkább elmegyünk korizni és forralt bort iszunk meg eszünk... Ja meg, hogy menjünk fel egymáshoz, és akkor ott elleszünk , hát nem tudom abban mi a szórakozás, de lehet valakinek ez is az. Remélem ezt is lepontozzátok , mert elmondtam, hogyan kell élnie egy 16 évesnek és nekik is megvannak az igényei.

16/L

2013. jan. 16. 21:40
 47/78 anonim ***** válasza:
30%

Te tényleg ekkora kis újgazdag p*csa vagy, vagy csak szórakozol?

Helyesírási szótárra nem telik abból a temérdek pénzedből?

Észt meg sajnos nem lehet venni, pedig rád férne...

2013. jan. 16. 21:49
 48/78 anonim ***** válasza:
30%
Attól,hogy fodrászhoz jársz havonta nem leszel igényes.Bulizni nem 16 évesen kell,hanem majd érettségi után,elég gáz,hogy 16 évesen az az igényed,hogy 25ezret feleslegesen eltapsoljál havonta,szép kis szüleid lehetnek,hogy ilyen gyerekük van.nem minden szórakozás kerül pénzbe,de úgy látszik,korlátolt, elkényeztetett kis liba vagy.
2013. jan. 16. 22:07
 49/78 Dogmatix91 ***** válasza:
67%
Kíváncsi vagyok mennyit költesz el 16 évesen egy buliban. Nem mondom, hogy ne menj, mert én is mentem már 16 évesen bulizni, de nekünk még egyáltalán nem volt gáz, ha nem 5000Ft-os koktélokat ittunk (és most sem az). Megvettük a piát egy éjjelnappaliban, mert csak ott adták oda, fa.sza meleg volt mindig :S aztán megittuk egy parkban vagy ahol nem jár 500ember óránként. Mondjuk az, hogy 16 évesen cigizel, amit a szüleid finanszíroznak több, mint szánalmas. Csodálatos családod lehet, újgazdagék verik a farkukat az új autóra, de ha megbünteti a rendőr 5000Ft-ra akkor már kiveri a balhét. Igazából nem számít, csak egyszer kell csődbe mennetek és megtudod, hogy milyen az élet :D Cigizz kicsit többet, meg egyél többet a mekiben, jót tesznek a szervezetednek. Legalább nem fogsz tudni lepetézni és tovább örökíteni ezeket a selejtes géneket. Kíváncsi vagyok miből fogsz megélni! Mihez értesz egyáltalán a koktélozgatáson meg a seggrázáson kívül? Az meg, hogy nem tudsz úgy társasági életet élni, hogy ne szórd a pénzt, már egyéni probléma. Érdekes módon az emberek 90%-a képes úgy is jól érezni magát, hogy átmegy az ismerőséhez és beszélgetnek vagy megnéznek egy filmet. Sok szerencsét az élethez. Kelleni fog!
2013. jan. 16. 22:11
 50/78 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon sivár az a nagystílű életed! Igényes? Persze... ahogy te azt elképzeled. A rendes ember nem itt kezdődik. El tudom képzelni 16 évesen azt a sok fáradt gőzt... majd ha ráérek, sajnállak! (egy nem igénytelen, de dolgozó és a pénz megbecsülő)N28
2013. jan. 16. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!