16 éves tini lányotoknak mennyi zsebpénzt adnátok? 40000. ft az sok lenne egy ilyen korú lánynak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 22:53
51/78 anonim válasza:
kiengedni a gőzt? :DDDDDDD tudod mi van a fejedben? vákuum! agyatlan kis pina :DD majd ha a szüleid csődbe mentek, gyere vissza sírni! szevasz! :DD
52/78 anonim válasza:
Zavar titeket hogy csórók vagytok vagy mi? Nem tudom hányas büszkén írta hogy ők a fos meleg piát itták a parkba hát gratulálok a szüleidnek te is "igényes" lehetsz. Ugyan nem szoktam sokszor inni de ha már el megyek akkor beülök 1 helyre haverokkal is MINŐSÉGI italt veszek mert nem az a cél hogy berúgjak 500 ft-ból hanem hogy jól érezzem magam... másik dolog meg hogy igen pénz nélkül is jól lehet érezni magad de jobb érzés el menni 1 moziba vagy beülni 1 kávézóban mint otthon csinálni ugyanezt ráadásul ha mondjuk 5-6 vagytok akkor nem egyszerű csak úgy haza állítani. Persze sok pénz de aki meg teheti csinálja aki meg nem ne itt sírjon.
53/78 anonim válasza:
Utolsó,úgy látszik neked is kb annyi esze van,mint a 16 éves kislánynak,marha jó program a parkban piálni,enki nem mondta,hogy baj ah néha elmegy moziba vagy beül valahova,ha nem fogtad volna fel Ő rendszeresen ezt csinálja,és előadja,hogy jaj szegény mennyire elfárad a suliban,gondolom megterhelő neki a gondolkodás,és hát muszáj koktélokat inni,bulizni,meg ide-oda járogatni elkölteni akár 40ezer Ft mert megérdemli,és így kell élni 16 évesen.Egyátalán nem vagyok csóró,de tisztában vagyok,hogy a pénz nem terem a fán,sose szórtam apám pénzét,pedig hidd el megtehettem volna,és sajátomat sem költöm havi 20-30 bulira,meg koktélra meg több mozira stb. Ott kezdődik a probléma,hogy mai tinik nagyrésze,nem tud szórakozni,nem tudja jól érezni magát csak ha költi anyuci,apuci pénzét.
54/78 anonim válasza:
Igazad van én vagyok a hülye mert nem szeretek a parkba piálni. Manapság minden pénzbe kerül.
55/78 anonim válasza:
Ja én meg nem azt mondtam hogy mindig mennyen el de ha van rá pénz akkor miért ne ?
56/78 anonim válasza:
Én a saját 11,és 9 éves fiamnak megtanitotam hogy pénz nem a pénz fán terem ,lehet jol öltözni kevés pénzböl is .
57/78 anonim válasza:
És én inkább átmegyek barátaimhoz beszélgetni,mert ha beszélgetni szeretnék azt egymás otthonába is megtehetjük ,igaz én már felnött vagyok ,nem egy kis csitri aki a szülei pénzét szorja,ahelyet hogy megdolgozna érte.mert tudodd van diák munka is .
58/78 anonim válasza:
Iskola időben hogy menyen diákmunkára,ráadásul nem mindig kap munkát. Ha szerinted idióta csitri valaki mert el jár szórakozni (mert megteheti) és márkás ruhákat hord nem kínait akkor te is elég nagy idióta lehetsz.
59/78 anonim válasza:
59%os nézz már magadba te vagy az idióta ha nem vetted volna még észre
60/78 Dogmatix91 válasza:
Nem írtam büszkén, hogy a parkban ittunk, szövegértési problémáid vannak. De mi úgy is jól tudtuk érezni magunkat. Nem kell segg részegnek lenned hozzá és nem kell több ezer forintos koktélokat iszogatni, csak mert menő és megtehetem. Arról, hogy ki milyen igényes meg ne beszéljünk, mert lefogadom, hogy jobban ki tudom magam fejezni és normálisabban meg tudok jelenni, mint a nagy átlag. Azért mert 16 évesen nem tömtek minket tele pénzzel és már akkor se szórtuk a pénzt még nem voltunk igénytelenek. Vagy az igényesség manapság abból áll, hogy ott szórom a pénzt ahol csak tudom? Az ilyen viselkedés tipikusan az újgazdag családok viselkedési formája (minden bizonnyal legálisan szerezték a pénzük nagy részét...). Ismerek nem egy gazdag gyereket, mégse nagy a pofájuk, mégse szórják a pénzt, mert az apja akkora pofont adna neki, hogy összeszarja magát tőle. Minek 3 havonta ruhákat venni? Tönkre megy? Vagy inkább már nem trendi? :DD szánalmas komolyan, hogy hová süllyed manapság a fiatalság. Én se vagyok idős, mert 21 éves vagyok, de az én korosztályom ezerszer különb és empatikusabb mint a mai 12-16 évesek. 16 évesen már illene legalább egy rántottát összedobnia mindenkinek, de ezek az elkényeztetett "gyerekek" még egy szelet kenyeret se tudnak levágni és akkor még 40ezret szórnak havonta (az egy fél átlagnyugdíj). Érdekességképp mondom csak, hogy a kínai átlagkereset nem éri el a 30000Ft-ot, egyes afrikai országban még ennek a felét sem éri el az átlagkereset. Ennek tükrében koktélozgassanak a mai fiatalok még akkor is ha megtehetik. Azért mert sok pénzem van még nem kell nagyképű sznob parasztnak lennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!