Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy a zeekrewar...

Van rá esély, hogy a zeekrewards is összeomlik?

Figyelt kérdés
Hozzá tenném, hogy tagja vagyok egy jelentősebb összeggel, ahogy tagja voltam még a botanoonak és az viszont bedőlt. Hálistennek plusszal szálltam ki belőle.

2012. júl. 31. 21:16
 71/115 anonim ***** válasza:

bocs, "fölébecsültelek".

Mivel tudod, hogy piramisjáték, és mégis csinálod, ezért mégsem értelmileg, hanem erkölcsileg vagy egy nagy nulla.

Az arra vonatkozó kérdésedet, hogy mit értek azalatt, hogy valaki bukik ebben, azt elengedem a fülem mellett, mert egyrészt triviális, másrészt irreleváns.

2012. aug. 8. 00:31
 72/115 anonim ***** válasza:
nem magyarázkodom neked,azt sem tudom miért álltam le veled...triviális...irreleváns...:) az meg hogy erkölcsileg nulla...nem is ismersz,csak okoskodsz.én befejeztem.viszlát!
2012. aug. 8. 07:34
 73/115 anonim ***** válasza:
75%

"nem is ismersz"

pont itt és most mutatkozol be. Elismerten piramisjátékot szervezel, tehát átvered az embereket. Tudatosan. Nekik persze megy a mese, nekik ködösítesz, mert ha nekik is leegyszerűsítve előadnád, hogy fizessenek neked, majd találjanak ők is balekokat, akik majd nekik fizetnek, egyből nem csatlakozna a sok szerencsétlen.

Szóval így van, nem ismerlek, de magad azért bemutatkozol szépen...

2012. aug. 8. 08:29
 74/115 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy más meg alig kap valamit aki alatt nincs semmi. Pedig majdnem 1000 hirdetést ad fel naponta.

Egy nagy kamu ez az egész és vannak balekok akik beveszik ezt. Már 10 éve is voltak és 10 év múlva is lesznek. Az ilyen szedett-vedett piramisjátékok működnek pár évig 2-4 aztán amikor a tulajok már jól megszedték magukat és kezd szorulni a hurok a nyakuk körül akkor gyorsan lelépnek és senki sem találja meg őket.

2012. aug. 8. 09:42
 75/115 anonim ***** válasza:

"így is kaptam pénzt"

jaja persze... nyilván. Befizettél $100-t, most kaptál vissza belőle $12-t.. Gratulálok, veled működik az "üzlet"modell...

2012. aug. 8. 11:00
 76/115 anonim ***** válasza:
hogyan lehet 1000 hirdetést feladni egy nap?
2012. aug. 8. 11:17
 77/115 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet pénzt beletenni valamibe, ha elmondásod szerint "nem bízol a rendszerben"? KAMU vagy. Pénzt is tettél bele, (tehát ostoba is vagy,) ami tök nem logikus, ha nem bízol a rendszerben, tehát vagy hazudsz is emellé, vagy irracionálisak a döntéseid. Ha hazudsz, akkor nyilván szervezkedsz is, ezzel tehát másokat is átversz, tehát aljas is vagy.. Vagy nem. Persze tévedhetek. Nyilván.
2012. aug. 8. 11:26
 78/115 anonim ***** válasza:

"hogyan lehet 1000 hirdetést feladni egy nap?"

akár ötezret is, ha elkészíted.

2012. aug. 8. 11:54
 79/115 anonim ***** válasza:
komám,repült az üzenet!
2012. aug. 8. 12:41
 80/115 anonim ***** válasza:
Leírnád bővebben hogyan lehet megoldani annyi hirdetést? nem vágom...köszi
2012. aug. 8. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!