Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy a zeekrewar...

Van rá esély, hogy a zeekrewards is összeomlik?

Figyelt kérdés
Hozzá tenném, hogy tagja vagyok egy jelentősebb összeggel, ahogy tagja voltam még a botanoonak és az viszont bedőlt. Hálistennek plusszal szálltam ki belőle.

2012. júl. 31. 21:16
 61/115 anonim ***** válasza:
100%
Előző. Ezen nincs mit csodálkozni. Ha nem csalás lenne akkor lennének vásárlók is.
2012. aug. 6. 16:47
 62/115 anonim ***** válasza:
82%

Sok itt az okos(kodó).

Abban biztos vagy hogy ha a bankba beteszed a pénzed, azt meg is fogod kapni valamikor? Nem megy csődbe a bankod? Volt már rá példa!

Biztos vagy benne hogy fél év múlva még lesz euró, vagy dollár? Csak néz szét a neten ez ügyben!

Vagy egy sokkal súlyosabb:az egész bankrendszer összeomlik? Nyílt titok, aki a témában olvasgat, hogy annyi pénz amit a bankok hiteleztek már az embereknek, a VILÁGON nincs! - ez a nagy átverés!

Semmi nem biztos sajnos napjainkban!

A zeekrewardsban nem kötelező részt venni! Az ember abban lehet csak sikeres, amiben hisz. Nálam működik:D

2012. aug. 7. 12:02
 63/115 anonim ***** válasza:
85%
Ha nálad működik, (és nem csak a virtuális pénzedre hiszed, hogy azt valamikor meg is fogod kapni,) akkor az azért van, mert rengeteg ember szív miattad/alattad. Erre ne legyél büszke!
2012. aug. 7. 12:46
 64/115 anonim ***** válasza:
75%
Üdv!Nem értem hogy mit jelent az hogy "sok ember szív alattad"... Első hallásra talán azt hogy amikor megkapsz egy nagyobb összeget a zeektől,például Taiwan-on egy srácnak nem utalnak hiába kéri? Magyarázd el kérlek!Köszönöm
2012. aug. 7. 17:07
 65/115 anonim ***** válasza:

"ha a bankba beteszed a pénzed, azt meg is fogod kapni valamikor? Nem megy csődbe a bankod? "

MO-n az állam garanciát vállal minden bankbetétre.

És ne gyere azzal, hogy mi van, ha a forint, az euro, a dollár és úgy a világegyetem is összeomlik, mert akkor minden megy a levesbe, nem csak a zeek.

2012. aug. 7. 17:15
 66/115 anonim ***** válasza:
89%

'Nem értem hogy mit jelent az hogy "sok ember szív alattad"'

Azért nem érted, mert nem akarod felfogni, hogy piramisjáték. Vagy nem tudod, hogy mi az, vagy beszűkült az agyad a virtuális pénzgyarapodásod láttán.

2012. aug. 7. 17:25
 67/115 anonim ***** válasza:
82%
:) megadtam a tiszteletet? Vagy olyan voltam mint te most? Azt hittem normális választ kapok. Mivel a kérdésem témáját meg sem közelítette,látszik hogy nem vagy annyira képben mint hiszed,vagy szeretnéd...
2012. aug. 7. 17:31
 68/115 anonim ***** válasza:
67%

"Azt hittem normális választ kapok."

Azt kaptál, csak nem érted, hogy mit írok. De ezt is leírtam. Ha tudnád, hogy piramisjáték, normálisnak tekintenéd a választ.

Ez olyan, mintha kínaiul írtam volna. Ha tudsz kínaiul, összeáll a kép. Ha nem tudsz, akkor puffogsz, hogy azt hitted, normális választ kapsz.

Tehát, tudod, hogy mi a piramisjáték? Igen? Ez miért nem az? Írd le! Ismered a madoff-botrány történetét? Hogyan szívatták meg ott az embereket? Írd ide kérlek, mert vicces lesz olvasni, hogy ugyanazt játsszák el veled is, és nem veszed észre! :D

2012. aug. 7. 21:57
 69/115 anonim ***** válasza:
82%

estét! nem akarok én annyira belefolyni,azt tudom hogy tegnap nagyobb összeget kiutaltam,ezért nem virtuális...

Azt is tudom hogy az eredeti kérdés felett elsiklottál,miszerint mit jelent szerinted az hogy valaki bukik...jah és a csajod szokott puffogni nem én...csoki

2012. aug. 7. 23:08
 70/115 anonim ***** válasza:
82%
ha nem lennél rosszindulatú akkor azt is észrevetted volna hogy egy szóval sem mondtam hogy nem piramisjáték...
2012. aug. 7. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!