Van rá esély, hogy a zeekrewards is összeomlik?
Sok itt az okos(kodó).
Abban biztos vagy hogy ha a bankba beteszed a pénzed, azt meg is fogod kapni valamikor? Nem megy csődbe a bankod? Volt már rá példa!
Biztos vagy benne hogy fél év múlva még lesz euró, vagy dollár? Csak néz szét a neten ez ügyben!
Vagy egy sokkal súlyosabb:az egész bankrendszer összeomlik? Nyílt titok, aki a témában olvasgat, hogy annyi pénz amit a bankok hiteleztek már az embereknek, a VILÁGON nincs! - ez a nagy átverés!
Semmi nem biztos sajnos napjainkban!
A zeekrewardsban nem kötelező részt venni! Az ember abban lehet csak sikeres, amiben hisz. Nálam működik:D
"ha a bankba beteszed a pénzed, azt meg is fogod kapni valamikor? Nem megy csődbe a bankod? "
MO-n az állam garanciát vállal minden bankbetétre.
És ne gyere azzal, hogy mi van, ha a forint, az euro, a dollár és úgy a világegyetem is összeomlik, mert akkor minden megy a levesbe, nem csak a zeek.
'Nem értem hogy mit jelent az hogy "sok ember szív alattad"'
Azért nem érted, mert nem akarod felfogni, hogy piramisjáték. Vagy nem tudod, hogy mi az, vagy beszűkült az agyad a virtuális pénzgyarapodásod láttán.
"Azt hittem normális választ kapok."
Azt kaptál, csak nem érted, hogy mit írok. De ezt is leírtam. Ha tudnád, hogy piramisjáték, normálisnak tekintenéd a választ.
Ez olyan, mintha kínaiul írtam volna. Ha tudsz kínaiul, összeáll a kép. Ha nem tudsz, akkor puffogsz, hogy azt hitted, normális választ kapsz.
Tehát, tudod, hogy mi a piramisjáték? Igen? Ez miért nem az? Írd le! Ismered a madoff-botrány történetét? Hogyan szívatták meg ott az embereket? Írd ide kérlek, mert vicces lesz olvasni, hogy ugyanazt játsszák el veled is, és nem veszed észre! :D
estét! nem akarok én annyira belefolyni,azt tudom hogy tegnap nagyobb összeget kiutaltam,ezért nem virtuális...
Azt is tudom hogy az eredeti kérdés felett elsiklottál,miszerint mit jelent szerinted az hogy valaki bukik...jah és a csajod szokott puffogni nem én...csoki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!