Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy a zeekrewar...

Van rá esély, hogy a zeekrewards is összeomlik?

Figyelt kérdés
Hozzá tenném, hogy tagja vagyok egy jelentősebb összeggel, ahogy tagja voltam még a botanoonak és az viszont bedőlt. Hálistennek plusszal szálltam ki belőle.

2012. júl. 31. 21:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/115 anonim ***** válasza:
Igen ez egy MLM rendszer és egy piramis játék egyben.
2012. aug. 2. 13:09
 42/115 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez pusztán piramisjáték, MLM-nek álcázva.
2012. aug. 2. 13:30
 43/115 anonim ***** válasza:

- "Milyen visszaforgatással fizeti vissza 1 hónap alatt a befizetett pénzed?"

- "korábban vágtam bele,nem most..."

Tegye fel a kezét, aki szerint ha ez a válasz a fent feltett kérdésre, az ép elmeállapotra enged következtetni . Köszönöm... Tipikus...

2012. aug. 2. 13:34
 44/115 anonim ***** válasza:
A zeekesek 80%-a tagadja, mivel mint minden piramisjátéknál, itt is alap, hogy csak addig működik, amíg lehet beszervezni új befizetőket. Ha pedig reklámoznák, hogy ez egy piramisjáték akkor kevés befizetőjük lenne.
2012. aug. 2. 13:35
 45/115 anonim ***** válasza:
45%
Ecsém mit nem értesz azon hogy korábban belevágtam és ma,azaz 2012.aug.2.-tól számolva egy hónapon belül visszajön a tőke?!Igazad van az elmém nem ép mivel ilyen trógerrel leállok szájalni...szép napot!
2012. aug. 2. 13:59
 46/115 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha van felesleges öt rongyod vágj bele veszíteni való nem sok van.Ha működik fél évig már megérte.Lefogadom hogy erre a hsz.ra ráugrik pár atomfizikus...
2012. aug. 2. 14:02
 47/115 anonim ***** válasza:

"Ecsém mit nem értesz azon hogy korábban belevágtam és ma,azaz 2012.aug.2.-tól számolva egy hónapon belül visszajön a tőke?!"

Aha, akkor csak csúsztatás volt, OK, bocs, nem erre gondoltam egyből. Viszont akkor már én is mondok valamit: Én lefutom 10mp alatt a 100 métert. Annyi a trükk csak, hogy fél perccel előbb elkezdem.

" veszíteni való nem sok van"

SOK a veszíteni való, csak nem te veszíted, hanem mások, akiket átversz.

Minek csűröd, csavarod? Pont ennyi erő lenne azt mondanod, hogy fizessen neked direktben 10 dollárt havonta. Akkor is csak ennyit veszítene, te meg legalább jobban jársz. Ha meg ügyes, ő is talál pár embert, aki neki fizetne közvetlenül.

2012. aug. 2. 14:42
 48/115 anonim ***** válasza:
83%
Rendben.Ha nem értesz valamit elsőre kérdezz és ne ugorj a torkomnak.Nem szeretem...Én nem verek át senkit mivel mondtam hogy itt valaki ha átver valakit az csak saját maga.Tegyük fel elmondom neked mi a zeekel a helyzet.Te eldöntöd hogy kockáztatsz-e vagy sem.Mint mondtam senki fejéhez nem szorít senki fegyvert.Utána elkezded böngészni a netet-többek között az ilyen hsz.-at is-Itt a titok...te döntöd el.Vállald az esetleges következményeket.Ezért nem verünk át senkit.Főleg én hogy két nagyobb összegű utalásom is érkezik a hetekben....úgy hogy nincs alattam a rémálmaitokban ismert piramis alatt senki...
2012. aug. 2. 14:55
 49/115 A kérdező kommentje:
Elkezdetem 10 dollárrall, és már van 270-em, de ez k.urva szomorú számomra, hogy még a Zeek-esek is elismerik, hogy egy piramisjátékról van szó. Azt hiszem kiszállok, és az általam beszervezett embereket is megkérem, hogy addig hagyják el a süllyedő hajót, amíg lehet.
2012. aug. 2. 14:57
 50/115 A kérdező kommentje:
ineeedollar: Lehetek olyan pofátlan hogy megkérdezem mennyit keresel, és mennyid van bent? Csak mert nem igazán értem a kifizetést. Szóval így hogy nincs alattad sneki mennyivel keresel mennyit?
2012. aug. 2. 14:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!