Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy a zeekrewar...

Van rá esély, hogy a zeekrewards is összeomlik?

Figyelt kérdés
Hozzá tenném, hogy tagja vagyok egy jelentősebb összeggel, ahogy tagja voltam még a botanoonak és az viszont bedőlt. Hálistennek plusszal szálltam ki belőle.

2012. júl. 31. 21:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 anonim ***** válasza:
45%

Pontosítsunk:

"Ez az első nyílt hatósági beismerése annak, hogy a Zeek pilótajáték volt."

piramisjáték

Van különbség.

Egy nagyon átlátszó piramisjáték. Legalábbis azoknak akik valamit konyítanak ehhez.

2012. aug. 18. 01:34
 112/115 anonim ***** válasza:

Én meg mondtam hogy ez egy csalás és hazugság. Az összes internetes munka egy nagy átverés és becsapás. Nincs ilyen. Ki az a bolond aki bele megy és el is hiszi.

Akkor Magyarországon is becsődölt vagy csak a tengeren túl? És mikor lehet róla hallani hogy sajnos nem sikerül?

Az igaz hogy fogják a pénzt aztán le lépnek aztán soha többé nem látod amit be raktál. Én tudom milyen játékok ezek mert az én öreganyám is benne van de meg érdemli ha be csődöl a pénze. Már nem egy ilyenben volt benne. És mindig porul járt talán most is ez várrá. Én a világ minden kincséért sem ugranák bele egy ilyen hazugságba. Aki akarja az csinálja csak majd rájön mit hibázott és hallgatott mások szavaira. Itt hiába rizsázik az ember ha nem értik és nem fogják fel amit tesznek. Mi csak jót szeretnénk nem rosszat.

Csak a fától nem látják az erdőt van egy ilyen közmondás.

2012. aug. 25. 17:17
 113/115 anonim ***** válasza:
Az összes ilyen internetes munka nem létezik csak azzá tüntetik fel. Az összes csak kamu. Ez mind át verés és leshúzás az emberek részéről.
2012. aug. 25. 17:20
 114/115 anonim ***** válasza:

# 112

Sosem volt olyan, hogy "itthon" és "máshol". Csakis egy, központi szervezet volt.

2012. aug. 25. 19:06
 115/115 anonim ***** válasza:

Miért bukott be a zeek?

Előre borítékolható volt az összeomlás

[link]

2012. szept. 1. 20:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!