Hozzá tenném, hogy tagja vagyok egy jelentősebb összeggel, ahogy tagja voltam még a botanoonak és az viszont bedőlt. Hálistennek plusszal szálltam ki belőle.
Üdv! Szerintem senki nem fog pisztolyt a másik fejéhez belépéskor,legtöbbjüknek el van mondva hogy bármelyik percben véget érhet a móka...itt nincs erkölcstelenség,maximum azoknál akik buták...
2012. aug. 2. 10:50
32/115 anonim válasza:
Én a 26/30-as vagyok de most amit írtam nem fel háborító ugye? De igazam van nem?
2012. aug. 2. 10:50
33/115 anonim válasza:
Mindenkinek saját döntése hogy belép-e.Akinek van egy cseppnyi esze az tudja hogy hirdetésekre nem fognak fizetni egy idő után több tízezreket naponta.Mindig lesznek új belépők és amíg vannak általuk befizetett összegek,addig van fizetés is.Én így látom...sok mindent felhoztál a 26-os hsz.-ban de én úgy vélem nem szabad nagyon általánosítani ezt a rendszert mert sokkal zsiványabb mint holmi fizess és kapsz egy kezdő csomagot blablánál.
2012. aug. 2. 10:58
34/115 anonim válasza:
ineedadollar
Pont, hogy magyarországon az a divat, hogy nemhogy nem említik, hogy a zeek piramisjáték, hanem hevesen tagadják, hogy az lenne és azt próbálják bizonygatni, hogy a zeekler hirdető társoldala és a zeekler ossza vissza a profitják puszta emberbaráti szeretetből, mert megspórolják nekik a reklámköltséget (amit pedig mindannyian tudunk - mióta az MLM-ek és piramijátékok megszülettek, hogy egy cég ugye a bevételének felét - néha 70%-át reklámra költi!!!!!!).
Persze ez így önmagában még egy jólképzett óvodásnak is röhejes, de mégis sokan benyalják.
2012. aug. 2. 11:04
35/115 anonim válasza:
Elég vicces..igen...őszintén szólva ezért vágtam bele nagyobb összeggel korábban,mert még lesznek kifizetések bőven...szerintem:)egy hónapon belül visszajön a befizetett pénzem.Addig biztosan bírja mert akárhol olvasok,mindig vannak újak.Ez csak Magyarország...szóval ha valaki akar regisztrálni nyugodtam írjon üzenetet...hehe nehogy...nem akarok egy vödör *aszságot nyomatni az elkeseredett magyarnak...inkább igya el annak több értelme van :)
2012. aug. 2. 11:09
36/115 anonim válasza:
Milyen visszaforgatással fizeti vissza 1 hónap alatt a befizetett pénzed?
2012. aug. 2. 11:16
37/115 anonim válasza:
korábban vágtam bele,nem most...
2012. aug. 2. 11:18
38/115 anonim válasza:
"egy hónapon belül visszajön a befizetett pénzem"
vs.
"korábban vágtam bele,nem most..."
A fene se igazodik ki rajtad. Szerintem te sem tudod már miket hordtál itt össze-vissza... Amúgy átfogalmazhatnád: "biztosan lesz pár újabb balek, aki összedobja a befizetésemet, így én már nullán leszek. Majd legfeljebb elhitetem velük, hogy nekik is sikerülhet.."
2012. aug. 2. 12:02
39/115 anonim válasza:
szép értelmes mondat..ha balhét akarsz verd el a kutyádat.Korábban vágtam bele,egy hónapon belül visszajön a pénz.Tegye fel a kezét az aki nem érti...köszönöm.Tipikus...
2012. aug. 2. 12:07
40/115 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a zeek-esek se tagadják, hogy piramisjátékról van szó?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!