Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy a zeekrewar...

Van rá esély, hogy a zeekrewards is összeomlik?

Figyelt kérdés
Hozzá tenném, hogy tagja vagyok egy jelentősebb összeggel, ahogy tagja voltam még a botanoonak és az viszont bedőlt. Hálistennek plusszal szálltam ki belőle.

2012. júl. 31. 21:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 anonim ***** válasza:

De ezek úgye mind becsapások?

Meg ez a cég a zeekrewards is?

2012. aug. 1. 12:07
 12/115 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, az, hogy becsapás vagy sem az nézőpont kérdése.

Piramisjáték.

A lényege az, hogy AMÍG MŰKÖDIK, addig tulajdonképpen 0 munkával lehet pénzt kivenni belőle, de amikor BEDŐL akkor minden résztvevő bukja mindenét, amit beletett.

2012. aug. 1. 13:13
 13/115 anonim ***** válasza:
El is hiszed?
2012. aug. 1. 13:15
 14/115 A kérdező kommentje:
Ez eddig nem túl bíztató. Néhány Zeek-es is írhatna...
2012. aug. 1. 16:22
 15/115 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem amint lehet lépjél ki és ami pénzed menthető azt vidd. És soha az életben ne keres fel ilyen internetes munkát mert nem igazak, be csapják az embert, átveri hiányzik ez?. Nekem nem. Ingyen pénzt nem adnak senkinek sehol.
2012. aug. 1. 16:26
 16/115 anonim ***** válasza:
Hazudnak!!!
2012. aug. 1. 16:27
 17/115 anonim ***** válasza:

# 14/

A 12-est is én írtam. Az egész család ZEEKezik. Ez egy piramis játék - tudomásul kell venni, hogy amíg megy addig jön belőle pénz amikor pedig majd bedől (mert be fog, csak senki sem tudja mikor) akkor pedig mindent buksz ami benne van. A kérdés csak az, hogy többet tudsz-e kivenni amíg működik mint amit buksz amikor vége.

Ezért mondtam, hogy ez gyk. egy szerencsejáték. Vagy kipörgetik a feketét vagy nem. Ha kipörgetik nyertél ha piros lesz akkor vesztettél.

Semmiképp ne alapozz erre, mert akkor már inkább a rulett, ott legalább 50% esélyed van.

2012. aug. 1. 18:54
 18/115 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdés csak az, hogy többet tudsz-e kivenni amíg működik mint amit buksz amikor vége. "

Számomra az is kérdés, hogy van-e gyomrod másoktól elvenni a pénzét. Mert tömegektől kell elvenned, hogy neked valamicske jusson. (A működő időszakban a legtöbbet a cég keres, ezt érdemes látni. És röhög a markába, hogy az emberek egymástól kicsalják a pénzt, és annak jelentős részét önként neki adják.)

2012. aug. 1. 20:32
 19/115 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, ez meg az erkölcsi oldala.
2012. aug. 1. 20:56
 20/115 anonim ***** válasza:
39%

"Ez eddig nem túl bíztató. Néhány Zeek-es is írhatna..."

Felesleges, itt úgyis annyi szakértő van, akik megmondják mi lesz, hogy nincs itt szükség másra.

Megszoktam, hogy a Network Marketing terén az árufeltöltőtől a pizzafutárig mindenki szakértő, de az, hogy "összeomlik" meg, hogy piramisjáték az egy vélemény, nincs semmi olyan a birtokodban ami ezt bizonyítja, az meg, hogy számos ember mennyi pénzt keres az meg tény és nagy különbség van a vélemény meg a tények között. Megtudom mutatni a bankban, hogy hány ezer dollár jött ki eddig és most lehet, hogy majd évek múlva jöttök, hogy bedőlt, ti megmondtátok, én meg jövök, hogy hány tízezer dollár jött ki ez idő alatt, nem tudom melyik a jobb.

"Az interneten nem lehet pénzt keresnihez" meg jó olvasást:

[link]

2012. aug. 1. 20:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!