Van rá esély, hogy a zeekrewards is összeomlik?
Esély van rá, megközelítőleg 100%.
A kérdés nem az, hogy összedől-e (mert az biztos, hiszen piramisjáték fenntarthatatlan üzleti modellel).
A kérdés az, hogy mikor fog összedőlni, hiszem már több, mint egy éve működik (NEM, mielőtt valami zeekharcos idejön és okoskodna, NEM '97 óta működik, hanem 2011 január óta).
Amíg működik, addig ki kell belőle venni annyi pénzt amennyit csak tudsz aztán számolj vele, hogy egyszercsak puff, volt, nincs.
" tagja voltam
még a botanoonak és az viszont bedőlt.
Hálistennek plusszal szálltam ki belőle."
abba meg nem érdemes belegondolni, hogy hányan buktak bele miattad...
Azt senki sem tudja, hogy mikor fog beborulni, hiszen a cég pénzügyi jelentései nem publikusak (ugye nem véletlenül, pedig a nagy vállalatoknak egytől egyig publikusak a pénzügyi jelentései, pont azért, hogy a befeketető láthassa, hogy milyen jól megy). Akkor fog bedőlni, mikor a kifizetések már több pénzt visznek el, mint a befizetések. Ez lehet holnap, a jövő héten vagy fél év múlva.
Egy dolog biztos, hogy be fog dőlni.
MO-n nem lehet betiltatni, hiszen hivatalosan MO-n nincs is jelen a cég. Azt csak maga a jóisten tudja melyik országba van bejelentve a cég székhelye (tennék rá egy nagyobb összeget, hogy nem USA, hanem mikronézia, kajmán szigetek, gibraltár vagy valami hasonló), ha pedig ott legális a dolog akkor nincs mire fel betiltani.
Sziasztok
Az én nagymamám is benne van az ilyenben, meg már több dologban is benne volt csak sajnos nem tanul a hibáiból és mindig el vesztett a pénzt amit bele fektetet. De az én nevemmel, címemmel meg egyéb adataimmal be regisztrált a tudtom nélkül hogy majd meglepi lesz de azt nem tudom hogy ebből lesz e valami problémám jelenleg gyesen vagyok a kisfiammal most 9 hónapos. Szerintetek emiat el veszik a gyesemet? Nagyon félek emiatt mert nekem beteg a kisfiam és ha el veszik akkor gondba leszek de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!