Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénzéhes vagyok? Mit gondolsz...

Pénzéhes vagyok? Mit gondolsz rólam? Beteges vagyok vagy még nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A nővérem és az anyukám többször is a szememre vetette, hogy borzasztóan pénzéhes vagyok.

Van egy fizetésem (kb. 160-180e) amiből próbálok a lehető legkevesebbet költeni. Pl. otthonról viszek kaját-piát, sőt még néha el is csennek (titokban) pár száz forintot a szüleimtől a napi benzin költségre...

A legtöbb ruhát/cipőt/táskát/sminket a nővéremtől kapom.

Van már kb. 3 millió forintom a bankban, ennek ellenére még egy kakaós csigára is rendkívül sajnálok kiadni 200 forintot.

20/L

2012. máj. 13. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:

A ruházatot magamnak veszem.

Egy péksüti nem ugyanaz, mint egy farmer. Azt a péksütit 2 perc alatt elpuszítom, míg a farmert hordom 1-2 évig is akár, több százszor felveszem.

2012. máj. 13. 18:03
 52/71 A kérdező kommentje:
Savanyú a szőlő érzésem van....
2012. máj. 13. 18:04
 53/71 anonim ***** válasza:
Ne legyen. Az én fizetésem több, mint a tied, kb 300 embernek van olyan munkája, mint nekem. Én viszont sajnállak. Sz@r lehet, ha van pénzed, és folyik a nyálad valamire, és nem veszed meg....
2012. máj. 13. 18:08
 54/71 anonim ***** válasza:
Ha 25 - nél több válasz érkezik egy kérdésre, ott a kérdezőnek jól jön egy személyiségfejlesztő tréning. Arra költs, megtérül!!
2012. máj. 13. 18:08
 55/71 anonim válasza:
100%

Kamu kerdes...

Eloszor azt irtad kakaoscsigara sajnalod a 200 ft-ot most meg jossz a Joy akcioval es a 30 000 ft-os nadraggal...

Legalabb ha mar hazudsz csinald is jol, idiota ;)

2012. máj. 13. 18:10
 56/71 anonim ***** válasza:
A spórolás nagyon jó, a többi még elég gyerekes. Decsak most kezdessz kinőni a gyerekkorból. Ez még nem betegség. De fejleszd a személyiségedet! Tudatosan! Úgy válhatsz éret személyiséggé.
2012. máj. 13. 18:13
 57/71 anonim ***** válasza:

Miért nem költözöl el Kérdező?

Megvan rá a pénzed, a szüleidet se szereted, akkor mit keresel még otthon?

Vagy lakásra gyűjtesz?

Ha megveszed a lakásodat, akkor elmész otthonról, vagy akkor is inkább otthon maradsz "spórolni"?

Egy csomó embertől hallom, hogy van lakása, de inkább kiadja albérletbe, otthon él, pedig jó fizetése van, de otthon eszik, iszik, mos, főz, és egy fillért sem ad haza, mert "spórol", a szülei tartják el, ő meg gyűjti a pénzét.

Ez szerintem nem normális, ahogy a te eseted sem tűnik normálisnak.

Tartsd el magad, spórolj úgy, a szüleidet meg tiszteld, mert eltartanak, és támogatnak!

2012. máj. 13. 18:13
 58/71 A kérdező kommentje:

55-ös:

Nem tudom mit értesz kamu kérdés alatt.

Az előző kommentben elmagyaráztam mi a különbség a csiga és a naci között.

Amúgy is hízlal a kakaós csiga.

2012. máj. 13. 18:21
 59/71 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdés az, amikor nem a valós helyzetet írják le, csak egy kitalált szituációt.
2012. máj. 13. 18:31
 60/71 anonim válasza:
Kérdező nem értelek. Felteszed itt a kérdést hogy beteges vagy e tehát tisztában vagy vele hogy ez nem normális viselkedés. Amikor azt válaszolják, hogy igenis az vagy, akkor meg kiakadsz és azt mondod irigyek? Tudod az ilyen embereknek mint te nem lehet segíteni. Csak a szüleidet sajnálom... meg vannak veled áldva.
2012. máj. 13. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!