Pénzéhes vagyok? Mit gondolsz rólam? Beteges vagyok vagy még nem?
Sziasztok!
A nővérem és az anyukám többször is a szememre vetette, hogy borzasztóan pénzéhes vagyok.
Van egy fizetésem (kb. 160-180e) amiből próbálok a lehető legkevesebbet költeni. Pl. otthonról viszek kaját-piát, sőt még néha el is csennek (titokban) pár száz forintot a szüleimtől a napi benzin költségre...
A legtöbb ruhát/cipőt/táskát/sminket a nővéremtől kapom.
Van már kb. 3 millió forintom a bankban, ennek ellenére még egy kakaós csigára is rendkívül sajnálok kiadni 200 forintot.
20/L
A ruházatot magamnak veszem.
Egy péksüti nem ugyanaz, mint egy farmer. Azt a péksütit 2 perc alatt elpuszítom, míg a farmert hordom 1-2 évig is akár, több százszor felveszem.
Kamu kerdes...
Eloszor azt irtad kakaoscsigara sajnalod a 200 ft-ot most meg jossz a Joy akcioval es a 30 000 ft-os nadraggal...
Legalabb ha mar hazudsz csinald is jol, idiota ;)
Miért nem költözöl el Kérdező?
Megvan rá a pénzed, a szüleidet se szereted, akkor mit keresel még otthon?
Vagy lakásra gyűjtesz?
Ha megveszed a lakásodat, akkor elmész otthonról, vagy akkor is inkább otthon maradsz "spórolni"?
Egy csomó embertől hallom, hogy van lakása, de inkább kiadja albérletbe, otthon él, pedig jó fizetése van, de otthon eszik, iszik, mos, főz, és egy fillért sem ad haza, mert "spórol", a szülei tartják el, ő meg gyűjti a pénzét.
Ez szerintem nem normális, ahogy a te eseted sem tűnik normálisnak.
Tartsd el magad, spórolj úgy, a szüleidet meg tiszteld, mert eltartanak, és támogatnak!
55-ös:
Nem tudom mit értesz kamu kérdés alatt.
Az előző kommentben elmagyaráztam mi a különbség a csiga és a naci között.
Amúgy is hízlal a kakaós csiga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!