Férfiak, ha párotok megkérdezi:"most mire gondolsz? " Mit válaszoltok és mire gondoltatok valójában?
A :"Semmire"-válasz mit jelent pasiul?
Nök válaszát is szívesen várom,ti mit gondoltok erröl?
Jesszusom!
Ezt soha ne kérdezd meg pasitól mert hideglelést kap az effajta bugyuta kérdésektől.
Mégis mi a frászkarikát jelent hogy semmire nem gondol? Szerinted? Talán arra hogy tényleg semmire csak réved maga elé, vagy pedig annyira fárasztó már maga a kérdés is neki hogy inkább lezárja ennyivel hogy: semmire.
Nő létemre sosem kérdezek ilyent, tudom, hogy a párom agygörcsöt kapna ettől a kérdéstől:D
21-L
Nő vagyok, de ezt sosem értettem. Falra tudnék mászni ettől a kérdéstől.
Mikor kérdezitek ezt?
Ha úgy bármikor a hétköznapokban akkor szerintem a férfiak is, ahogy pl. én is elmondják mire gondolnak éppen. Pl. azon gondolkoztam vajon miért ugat ennyire a szomszéd kutyája, vagy hogyan fogom megszerelni a kaput/számítógépet/mosógépet akármit.
A semmire pedig kapaszkodj meg, azt jelenti: SEMMIRE.
Vagy te nem szoktál csak úgy nézelődni és érezni a napsütést vagy bámulni a semmibe vagy hasonló?
Esetleg akkor mondanám még ezt, ha túl bonyolult lenne elmagyarázni, mert pl. valami munkaügy.
A legritkább esetben kell az ilyen válaszok miatt aggódni. Én esetleg akkor mondanám még ezt, ha mondjuk látnék valakit, akit szexuálisan vonzónak találok és ha akkor hirtelen kérdezné a párom, hogy mire gondolok nyilván nem vágom oda neki, hanem azt mondom "jaj, semmire". De ennyi szerintem mindenkinek jár, úgy értem még ha nagyon jó és őszinte is a kapcsolatotok akkor sem egy központi agyról működtök, mindkettőtöknek vannak ilyen kis apróságai. Ez nem komoly, nem jelent semmit, kész.
22/L
Ha nem tévedek eddig 3 nö válaszolt.
Köszi.
Esetleg ez jöhet még szóba:
"Ismét megkérdezte! Azt hiszem, eljött a pillanat.
Nem is nagy a tömeg, ha most kicsalom a parkolóba, beadok neki egy nyugtató injekciót majd berakom a kocsi hátuljába, a laza forgalomnak köszönhetően gyorsan leérek vele a vízpartra és aztán bedobhatom a folyóba."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!