Férfiak, ha párotok megkérdezi:"most mire gondolsz? " Mit válaszoltok és mire gondoltatok valójában?
A :"Semmire"-válasz mit jelent pasiul?
Nök válaszát is szívesen várom,ti mit gondoltok erröl?
Csak akkor szoktam megkérdezni tőle, ha feltűnően gondterhelt ábrázattal ücsörög percek óta. Első körben "semmire" sem gondol. Aztán kiböki. Többnyire velünk vagy a munkájával kapcsolatban töpreng.
Sokkal gyakrabban teszem fel a "miért röhögsz rajtam" kérdést. (nem vagyok kétbalkezes, de elég érdekes "tornagyakorlatokat" tudok bemutatni pl. valami eléréséhez ami magasan van, stb.)
Ő gyakrabban kérdezi meg, hogy mire gondolok én is semmit szoktam mondani. Leginkább azért, mert sok dolgot pörgetek át olyankor amikor bambulok magam elé (pl. ülök a fotelben a két kutyával, eszembe jut, hogy amikor sétáltunk mit csináltak, hogy jó lenne már elmenni abba a kutyasuliba, de az x pénzbe kerül, amit hogy fogunk félre rakni és innen eljutok a mit fogok holnap főzni amíg lemegy a színes....nem is inkább fehér mosás. Szóval ezt nem kezdem el kifejteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!