Pénzéhes vagyok? Mit gondolsz rólam? Beteges vagyok vagy még nem?
Sziasztok!
A nővérem és az anyukám többször is a szememre vetette, hogy borzasztóan pénzéhes vagyok.
Van egy fizetésem (kb. 160-180e) amiből próbálok a lehető legkevesebbet költeni. Pl. otthonról viszek kaját-piát, sőt még néha el is csennek (titokban) pár száz forintot a szüleimtől a napi benzin költségre...
A legtöbb ruhát/cipőt/táskát/sminket a nővéremtől kapom.
Van már kb. 3 millió forintom a bankban, ennek ellenére még egy kakaós csigára is rendkívül sajnálok kiadni 200 forintot.
20/L
Akkor rájuk hasonlítasz!!!!
Te is 2SZÍNŰ, megbízhatatlan, iszonyú korlátolt vagy. Ráadásul szánalmas is.
24-es vagyok. Amit gondoltam még jobban megerősítetted:)
"Eszemben sincs elköltözni.. havi 70-80 ezret költsek CSAK azért, hogy éjszaka legyen fedél a fejem felett.. jó vicc."
Még,hogy tolvaj, de élősködő haszonleső kis csipkerózsika vagy.Lehet bármennyi pénzed,de egy normális férfi nem kér belőled.Ha lesz gyereked előre sajnálom szegényt.Amúgy mit dolgozol,hogy ilyen jól keresel?Diplomád biztos nincs 20 évesen.Lehet én fantáziám túl élénk,de kezd kamuszaga lenni a dolognak.Egy 20 évesnek ennyi esze van??
Sok itt a támadó ember, szerintem az, hogy lenyúlsz 200 Ft-ot, nem olyan vészes, ha mondjuk adsz pénzt a szüleidnek lakásfelújításra, vagy rezsire. Sógorom nevelt fia 12 éves, fogalma sincs, mennyit kell dolgozni a pénzért, és többször előfordult, hogy eltűnt 10 e Ft a tárcájából. Hiába vonják kérdőre a gyereket (biztos, hogy ő volt, mert vett új dolgokat, amire amúgy nem lett volna pénze), letagadja a csillagos eget is. Megoldás: nem tartanak otthon kp-t...
Ha a szeretteidre nem sajnálod a pénzt, csak magadra, az nem olyan vészes, de ha teljesen sóher vagy, és semmire sem költöd a fizetésed, mert félsz a tudattól is, hogy ki kell venni a számládról, akkor menj el pszichológushoz, mert ez később, pl. egy párkapcsolatban komoly probléma lesz. Az én apukám is nagyon sóher volt világ életében, de ha kértem tőle pénzt, elmondtam, hogy mire kell, és utána meg is mutattam, mit vettem, akkor szívesen adott (persze nem hülyeségekre, hanem pl. biciklire, cipőre, ruhára, stb.) De magának most is sajnál cipőt venni, még akkor is, ha már teljesen javíthatatlan, amit hord... Ha pedig veszek neki valamit, amire tudom, hogy már szüksége lenne, szégyenli magát, hogy tulajdonképpen ő is megvehette volna, mert van rá pénze. 24/N
Te nem beteg vagy, hanem egy vérszívó pióca! Élősködsz a szüleiden, meglopod őket, és még büszke is vagy rá! Emberileg egy hatalmas 0 vagy, és mivel ezt teljesen normálisnak tartod jó esélyed van rá, hogy egyre lejebb fogsz csúszni. Nem lesz ember, aki el tudna viselni, és végül magányos maradsz, de legalább számolgathatod mit spóroltál meg a szüleid vérét szívva!
Köpködsz rájuk, hogy milyen rossz emberek! Akkor miért nem növesztesz gerincet, költözöl el, és tartod el magad?
Szánalmas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!