Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénzéhes vagyok? Mit gondolsz...

Pénzéhes vagyok? Mit gondolsz rólam? Beteges vagyok vagy még nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A nővérem és az anyukám többször is a szememre vetette, hogy borzasztóan pénzéhes vagyok.

Van egy fizetésem (kb. 160-180e) amiből próbálok a lehető legkevesebbet költeni. Pl. otthonról viszek kaját-piát, sőt még néha el is csennek (titokban) pár száz forintot a szüleimtől a napi benzin költségre...

A legtöbb ruhát/cipőt/táskát/sminket a nővéremtől kapom.

Van már kb. 3 millió forintom a bankban, ennek ellenére még egy kakaós csigára is rendkívül sajnálok kiadni 200 forintot.

20/L

2012. máj. 13. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
95%
Nincs olyan rossz fizetésed, és még meg is lopod a szüleidet? Beteges talán, de tolvaj biztosan vagy.
2012. máj. 13. 08:18
 2/71 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy tolvaj vagyok. Azért annyit nem csennek el..

Különben pedig a korosztályom nagyrésze főiskolán/egyetemen tanul fizetős szakon, amit a szülők állnak.. akkor ők mik? Gátlástalan rablók?

2012. máj. 13. 08:20
 3/71 anonim ***** válasza:
95%
Igen, nagyon beteges vagy. Főleg, hogy még meg is lopod a szüleidet. Én nem adnék neked semmit a szüleid, meg a nővéred helyében.
2012. máj. 13. 08:21
 4/71 anonim válasza:
100%

Szégyeld magad,ha meglopod a szüleidet!!!

Az jó dolog,hogy nem szórod a pénzt!Az is,hogy igy spórolsz,legalább tudsz majd saját lakást venni magadnak!

De ha ilyen maradsz,akkor nem sok ffi fog kitartani melletted!Vagy esetleg ha találsz egy ugyanilyen spórolósat,mint te!

De a szüleidtől ne lopj!

2012. máj. 13. 08:23
 5/71 anonim ***** válasza:
83%
A gondolkodásod pedig beteges! Ha van fizetésed neked kellene támogatnod a családodat, nem azon variálni hogy hogyan tudsz spórolni minél többet! Aki tanul és nincs jövedelme azt nyilván támogatják a szüleik vagy elmennek dolgozni.Ez egyáltalán nem hasonlítható a te helyzetedhez.
2012. máj. 13. 08:23
 6/71 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rrágó vagy, az biztos. Haza sem adsz egy fillért sem?..és még a szüleidet is meglopod? Széééép!
2012. máj. 13. 08:26
 7/71 anonim válasza:
87%
az,h vki tolvaj e,az nem az ellopot targy erteketol fugg. Bizony,az vagy. Raadasul a leggusztustalanabb fajta,aki nem azert lop,mert ehezik,hanem mert haracsol. Vilageletemben kerultem az olyan embereket,mint amilyen te vagy. Mindig azt gondoltam,fulladjanak a penzunkbe. Szamomra ez a mentalitas undorito.
2012. máj. 13. 08:28
 8/71 anonim ***** válasza:
100%

Sóher vagy, nem pénzéhes.

rezsire mit fizetsz? és még a kaját is a szüleiddel fizetteted? Én a szüleid helyében minden hónapban benyújtanám a számlát.

És lopást nem is kommentálom...alja ember

2012. máj. 13. 08:29
 9/71 anonim ***** válasza:
100%

Azért van különbség, hogy valakinek a szülei adnak neki valamennyit havonta, eltartják, vagy szó nélkül lop. Akinek adnak a szülei, nyilván szüksége van rá, mert nincs más pénze.

De neked van, és lopsz is. Na?

2012. máj. 13. 08:30
 10/71 anonim ***** válasza:
91%

A szüleid helyében kivágnálak a lakásunkból!

Ennyi fizetésből családok élnek meg. Te nem fizetsz a rezsibe, a kajádért,sőt még lopsz is tőlük. A nővéred is ostoba,hogy ruház téged!

Nem csak pénzéhes vagy,hanem haszonleső is.

A helyedben szégyelném magam,de nagyon!

2012. máj. 13. 08:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!