Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénzéhes vagyok? Mit gondolsz...

Pénzéhes vagyok? Mit gondolsz rólam? Beteges vagyok vagy még nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A nővérem és az anyukám többször is a szememre vetette, hogy borzasztóan pénzéhes vagyok.

Van egy fizetésem (kb. 160-180e) amiből próbálok a lehető legkevesebbet költeni. Pl. otthonról viszek kaját-piát, sőt még néha el is csennek (titokban) pár száz forintot a szüleimtől a napi benzin költségre...

A legtöbb ruhát/cipőt/táskát/sminket a nővéremtől kapom.

Van már kb. 3 millió forintom a bankban, ennek ellenére még egy kakaós csigára is rendkívül sajnálok kiadni 200 forintot.

20/L

2012. máj. 13. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem nincs gond a mentalitásoddal.Gyűjts össze minél több pénzt, hogy mielőbb kikerülj ebből a rossz családi közegből és kezd el építeni a saját jövőd és életed abba az irányba amit jónak-jobbnak látsz!

(mondjuk azért állatira kiváncsi vagyok, hogy 20 évesen milyen melóval keresel meg 160-180ezret...Ha műkörmös vagy fodrász vagy,akkor megemelem a kalapom előtted!)

24N

2012. máj. 13. 12:33
 42/71 anonim válasza:
Akkor nekem is emelheted a kalapod:)ettől többet keresek. és még csak drágán sem dolgozok. napi 5-6 vendéget vállalok. 19L műkörömös
2012. máj. 13. 14:39
 43/71 anonim ***** válasza:
Képzeld kedves kérdező,az én fizetésem 70 ezer de ebből minden hónapban leszurkolok anyukámnak mivel együtt élünk,és én is használok áramot,vizet,stb.Magamat turkálóból öltöztetem,és töltött cigit szívok.Ez spórolás.Amit te csinálsz az simán sóherség,és még van képed a családodat is meglopni.Ez nem normális,mint ahogy az sem,hogy rengeteg mindent megtagadsz így önmagadtól.200 forint nem fog a földhöz vágni. Nővéredet meg nem értem,hogy miért ruház téged, tessék a magad erejéből és nem másokon élősködve!
2012. máj. 13. 14:39
 44/71 anonim ***** válasza:
Te sajnálsz 70-et albira, de a szüleid nem sajnálnak rád havi 100-at.Csak hogy neked maradjon. Illene beszállni a rezsibe, benzinbe. Néha elhívhatod őket valahova. Nekik ebben mi a jó? Hogy van eg yfelfúvalkodott arrogánscsemetéjük, aki felnőttként a vérüket szívja? Legalább kedves vagy? Vagy kivasalsz? Vagy szép vagy legalább?
2012. máj. 13. 16:59
 45/71 anonim ***** válasza:
Illen gyermekkel én is meg lennék keseredve! Nem azon kéne igyekezned, hoyg boldogabbnak lásd őket? Ha már ők mindent megtesznek érted?
2012. máj. 13. 17:01
 46/71 A kérdező kommentje:

Nem 100 ezret csenek el tőlük.. könyörgöm.. hébe-hóba 200-500 maximum ezer forintot, havonta 4-5 ezret. Lehet, valószínű fel se tűnik nekik...

Az étel, amit itthon eszem, és itthonról viszek nem más, mint pár pohár joghurt, kiflik, 1-2 banán. Mivel senki nem főz, meg nem is igényli senki, nincs soha hús vagy főtt étel.

A benzint, mint írtam nekem kell fizetni. :((

2012. máj. 13. 17:27
 47/71 A kérdező kommentje:

Ám magamtól nem annyira sajnálom a pénzt. VAn néhány dolog, amiről nem tudok lemondani: márkás ruha és kozmetikumok.

Például ma voltam vásárolni, Joy napok voltak így lejött 20% :P Kellett vennem egy arckrémet amit használok, mert kifogyott és egy farmert, fizettem 30ezret :'(

2012. máj. 13. 17:29
 48/71 anonim ***** válasza:
Akkor vigyél haza te is egy-két joghurtot., Nme nagy dolog. És fizesd ki a vizet meg a villanyt! Szerintem illendőbb lenne.Nem pénzéhes vagy, hanem élősködő. Nem illik már húsz évesen.Vegyél néha mosóport, vagy mosogatószert! Cifet, papírtörlőt stb. Új porszívt ajándékba.
2012. máj. 13. 17:46
 49/71 anonim ***** válasza:
Na jó, ha ennyit költessz még szép, hogy a csigán spórolsz. Bár szerintem ez egy kamukérdés. Ilyen ember nem létezik.
2012. máj. 13. 17:48
 50/71 anonim ***** válasza:

Pénzéhes vagy, és gátlástalan is.

Ha valaki takarékos, az szerintem jó dolog, az hogy nem szórja el a pénzét hülyeségekre, de a te eseted nem ez.

Szerintem kihasználod a szüleidet, az meg, hogy lopsz is tőlük, már mindennek az alja.

Így könnyű félretenni, hogy nem megadat ruházod, nem magadnak veszed a kaját, nem te fizeted a rezsit, és még meg is lopod a szüleidet.

A 3 millió forint így nem nagy dicsőség!

Ha magad tartanád el magad, akkor más lenne a helyzet!

Mások kontójára könnyű spórolni!

2012. máj. 13. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!