Pénzéhes vagyok? Mit gondolsz rólam? Beteges vagyok vagy még nem?
Sziasztok!
A nővérem és az anyukám többször is a szememre vetette, hogy borzasztóan pénzéhes vagyok.
Van egy fizetésem (kb. 160-180e) amiből próbálok a lehető legkevesebbet költeni. Pl. otthonról viszek kaját-piát, sőt még néha el is csennek (titokban) pár száz forintot a szüleimtől a napi benzin költségre...
A legtöbb ruhát/cipőt/táskát/sminket a nővéremtől kapom.
Van már kb. 3 millió forintom a bankban, ennek ellenére még egy kakaós csigára is rendkívül sajnálok kiadni 200 forintot.
20/L
Szerintem nincs gond a mentalitásoddal.Gyűjts össze minél több pénzt, hogy mielőbb kikerülj ebből a rossz családi közegből és kezd el építeni a saját jövőd és életed abba az irányba amit jónak-jobbnak látsz!
(mondjuk azért állatira kiváncsi vagyok, hogy 20 évesen milyen melóval keresel meg 160-180ezret...Ha műkörmös vagy fodrász vagy,akkor megemelem a kalapom előtted!)
24N
Nem 100 ezret csenek el tőlük.. könyörgöm.. hébe-hóba 200-500 maximum ezer forintot, havonta 4-5 ezret. Lehet, valószínű fel se tűnik nekik...
Az étel, amit itthon eszem, és itthonról viszek nem más, mint pár pohár joghurt, kiflik, 1-2 banán. Mivel senki nem főz, meg nem is igényli senki, nincs soha hús vagy főtt étel.
A benzint, mint írtam nekem kell fizetni. :((
Ám magamtól nem annyira sajnálom a pénzt. VAn néhány dolog, amiről nem tudok lemondani: márkás ruha és kozmetikumok.
Például ma voltam vásárolni, Joy napok voltak így lejött 20% :P Kellett vennem egy arckrémet amit használok, mert kifogyott és egy farmert, fizettem 30ezret :'(
Pénzéhes vagy, és gátlástalan is.
Ha valaki takarékos, az szerintem jó dolog, az hogy nem szórja el a pénzét hülyeségekre, de a te eseted nem ez.
Szerintem kihasználod a szüleidet, az meg, hogy lopsz is tőlük, már mindennek az alja.
Így könnyű félretenni, hogy nem megadat ruházod, nem magadnak veszed a kaját, nem te fizeted a rezsit, és még meg is lopod a szüleidet.
A 3 millió forint így nem nagy dicsőség!
Ha magad tartanád el magad, akkor más lenne a helyzet!
Mások kontójára könnyű spórolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!