Mit gondolsz azokról a lányokról, akiknek másról sem szól az életük csak a szerelmük hajszolásáról?
Lányom élete másról sem szól, mint egy pasas kergetése.
Járt vele az elején egy rövid ideig (kb. 2 hét) szakítottak, és azóta próbálja visszaédesgetni magát SMS-ekkel, ajándékokkal stb.. a barátain keresztül nyomoz utána és másról sem szól az élete. Nem tanul és sosem dolgozott, de még csak munkát se keres..
23 éves.
"Nem tanul és sosem dolgozott"
Az, hogy pasasokat kerget, a kisebbik probléma. De miért nem tanul,vagy dolgozik?Próbáltál erről vele beszélni?Azt ugyanis ő sem várhatja el,hogy most te tartsd el,később meg majd egy férfi, miközben ő otthon ücsörög.
Szerintem ,mint anya , neked kellett volna időben megtanítanod a lányodnak , hogy legyen tartása !
Soha ne fusson 1 pasi után sem , olyan lealacsonyító rá nézve !
Amúgy sem hiszem , hogy ez tetszene a fiúknak, persze biztos imponáló , de ennyi !
Sokkal vonzóbb tud lenni , ha a csajban van tartás ,........
És hogy mit tehetnél ?
23 éves , már nem sokat , majd rájön , hogy így nem jut többre és talán változtat...
De azon tudsz te is változtatni, hogy nem hagyod , hogy ne dolgozzon !
Gondolom még otthon él , vannak kiadások , amiben illő lenne beszállnia , sőt magát eltartania !
Ezt beszéld meg vele, de úgy hogy eljusson neki és ha nem használ a szép szó , állítsd válaszút elé !
Maradsz keress munkát , vagy mész..........
Ez legtöbbször bejön :-)
11.52
azért nem kellene pont most kirakni egy lányt, mert amúgy sincs munka nagyon, még annak sem aki keres.
nagyon gáz a lány. Én pont ellentettje vagyok, simán elvagyok pasi nélkül. sőt minek az? Azért ez is gáz :P
Nem egészséges lelkileg a lányod. Nem lehet, hogy ez szerelemfüggőség? Van ilyen. De mellette aggasztó az is, hogy nem dolgozik, nem tanul. Sőt ez az igazán aggasztó tulajdonképpen.
Nem talál munkát, az a gond? Keres egyébként? Írj részleteket, ha van kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!