Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz azokról a lányokr...

Mit gondolsz azokról a lányokról, akiknek másról sem szól az életük csak a szerelmük hajszolásáról?

Figyelt kérdés

Lányom élete másról sem szól, mint egy pasas kergetése.

Járt vele az elején egy rövid ideig (kb. 2 hét) szakítottak, és azóta próbálja visszaédesgetni magát SMS-ekkel, ajándékokkal stb.. a barátain keresztül nyomoz utána és másról sem szól az élete. Nem tanul és sosem dolgozott, de még csak munkát se keres..

23 éves.

2012. ápr. 6. 11:02
1 2
 11/11 anonim válasza:

Tudom, hogy a téma már valószínűleg nem aktuális, de én megnézetném vele a He's just not that into you c. filmet.

Amúgy... én is annyi idős vagyok, mint a lányod, de szerintem is ki kellene valahogyan mozdítani ebből az állapotból, mert magát égeti le vele. És később nagyon fogja majd bánni, hogy ennyire megalázkodott. Saját tapasztalatból mondom. Most viszont nyilván nem veszi ezt észre, ezért kellene valamivel lefoglalnod, ahogyan az egyik válaszoló is írta.

Bár lehet, hogy már megoldódott azóta kérdés. :)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. jan. 4. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!