Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek, akik tényleg egyedül maradnak és nem lesz szerelmük?
Azért kérdem, mert egyre inkább úgy érzem, hogy én is ilyen vagyok és leszek.
Nem vagyok aszexuális és vágyom a szeretetre is, csak valahogy olyan elképzelhetetlen már, hogy barátnőm legyen vagy kelljek egy lánynak.
Kicsit félek, hogy mi lesz később. Lehetséges, hogy bekattanok?
Meg hallottam egy olyat, hogy van a 30-40 éveseknél ez a kapuzárási pánik. Ebben az időszakban képesek bárkivel összejönni, teljesen igénytelenül, csak hogy ne maradjanak egyedül. Lehetséges, hogy elhatalmasodik majd rajtam ez az érzés és végül egy olyan nő mellett kötök ki, akire most azt mondanám, hogy rosszabb, mint a semmi?
Jelenleg úgy érzem, hogy mindenkinek jobb, ha egyedül maradok. Olyan magányos farkasnak tűnök.
20f
20 vagy b@szod
ne ezen írj, menj szórakozni!
Nem, komolyan gondolom. Az ember eljut egy idő után arra a szintre hogy már igazán semmi sem okoz örömöt neki. Vehet magamnak autót, motort, házat, számítógépet, méteres tv-t, utazgathat a világban de boldog csak attól lehet ha egy normális pár viszontszereti.
De ha magaddal nem vagy megelégedve és van meg hozzá erőd akkor próbálj változtatni magadon.
Hé, kedves utolsó! Ne mondj már ilyeneket!
Én is nagyon sok mindent megadnék, ha vkivel sétálhatnék kézen fogva, ha lenne kinek főznöm, megsütni a kedvenc sütijét, vagy csak együtt hallgatni. De nincs... Attól még apróbb örömök akadnak az életben.
Te pedig 20 évesen még ne lógasd az orrod! Tudom, rossz ez 20 évesen is, de így 26 évesen talán még rosszabb. Vannak normális lányok. Nem mondom, h sok, de akad. Érdemes keresgélned. Hajrá! :)
22 FFI vagyok, nekem sincs bnőm. A gond nem tudok hová elmenni ismerkedni. Nincsenek normális helyek, írtam egy lánnynak elhívnám sétálni a városba, de a szokásos női szövegek vannak..
A mai lányok csak arra jók, hogy hülyét csináljanak a másikból. Sok a beképzelt, nagyképű és okoskodó. Ilyenek mellett nem igen tudnnék párt találni.
A nálam kicsivel idősebb lányok, 23-24 ÉVESEK meg negyven éves hapsikról álmodoznak, a fiatalabbak meg dúsgazdak, harmoncas emberekről...
Nem tudom, hogyan lépjek tovább...ha egy idegen lányhoz odamész beszélgetni, pervez állatnak gondol. Udvarolni nem lehet nekik normálisan, mert azt hiszik nyomulsz..ha meg nem udvarolsz, nyámnila vagy. És még sorolhatnám...
De jó lenne egy kedves leányzó, akit boldoggá tehetnék, és akivel megöregedhetnék... mikor jön el az a idő????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!