Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek, akik tényleg egyedül maradnak és nem lesz szerelmük?
Azért kérdem, mert egyre inkább úgy érzem, hogy én is ilyen vagyok és leszek.
Nem vagyok aszexuális és vágyom a szeretetre is, csak valahogy olyan elképzelhetetlen már, hogy barátnőm legyen vagy kelljek egy lánynak.
Kicsit félek, hogy mi lesz később. Lehetséges, hogy bekattanok?
Meg hallottam egy olyat, hogy van a 30-40 éveseknél ez a kapuzárási pánik. Ebben az időszakban képesek bárkivel összejönni, teljesen igénytelenül, csak hogy ne maradjanak egyedül. Lehetséges, hogy elhatalmasodik majd rajtam ez az érzés és végül egy olyan nő mellett kötök ki, akire most azt mondanám, hogy rosszabb, mint a semmi?
Jelenleg úgy érzem, hogy mindenkinek jobb, ha egyedül maradok. Olyan magányos farkasnak tűnök.
20f
Kapuzárási pánik a nőknél van 30-40 év között. A férfiaknál csak 50 felett.
Én nagyon jól érzem magam egyedül is. Igaz sokat csajozom, ismerkedek, próbálkozgatok. Nem zavar ha visszautasítanak, én is utasítottam már vissza lányt. Ez így kerek, ettől nem kell félni, nem ez fogja aláírni a halálos ítéletemet (sőt, semmi). 30-on felüli nőkkel meg nem kezdek, de akkor sem fogok, ha harminc felett leszek (pontosabban csak nagyon óvatosan). 30-on felül sok az elvált gyerekes nő, én meg nem akarom senki kölykét nevelni.
01:47:
Azt hiszem hasonló fogadalmat tettünk haver :D:D
Ha 30-on nem lesz senkim, vagyis úgy értem, hogy addig nem is volt senkim, asszem én is elköszönök :D De stílusosan. Ha esetleg láttad a Seven Pounds (Hét Élet) c. filmet, na valahogy úgy. :D Legalább valaki másnak hasznára legyek, ha már magamnak nem sikerült.. :D
Viszont a következő 3 évben tegyél azért, hogy legyen valakid, ne csak sajnálkozz otthon!!!
Mondjuk én is magányos típus vagyok, speciel szeretek is egyedül lenni, néha el is tűnődöm, hogy kell-e egyáltalán valaki, de ami hiányzik belül, még ha nem is hatalmas, de nélkülözhetetlen :\\\
Kérdező:
Vannak. Mivel nem specializáltad a kérdésed, felhívnám a figyelmed pl Kínára. Olyan drasztikus a férfiak többsége (kúltúrából adódóan, őket részesítik előnyben...), hogy kutatások szerint a népesség jó nagy százaléka egyedül fog megöregedni.
21F
Azért ne nyírjátok már ki magatokat. Ennyire nem lehettek hülyék.
Én sem ilyen célból tűnödöm el ezen. Nekem csak simán rosszul esik. De van még bőven célom és teendőm az életben, akkor is, ha egyedül vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!