Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek, akik tényleg egyedül maradnak és nem lesz szerelmük?
Azért kérdem, mert egyre inkább úgy érzem, hogy én is ilyen vagyok és leszek.
Nem vagyok aszexuális és vágyom a szeretetre is, csak valahogy olyan elképzelhetetlen már, hogy barátnőm legyen vagy kelljek egy lánynak.
Kicsit félek, hogy mi lesz később. Lehetséges, hogy bekattanok?
Meg hallottam egy olyat, hogy van a 30-40 éveseknél ez a kapuzárási pánik. Ebben az időszakban képesek bárkivel összejönni, teljesen igénytelenül, csak hogy ne maradjanak egyedül. Lehetséges, hogy elhatalmasodik majd rajtam ez az érzés és végül egy olyan nő mellett kötök ki, akire most azt mondanám, hogy rosszabb, mint a semmi?
Jelenleg úgy érzem, hogy mindenkinek jobb, ha egyedül maradok. Olyan magányos farkasnak tűnök.
20f
01:47 vagyok, # 18: Igen teszek érte pl. elkezdtem fogyózni, csak nehéz. Sajnos rossz géneket örököltem, elég hízékony vagyok és nagyon szőrös... A filmet nem láttam de utánanézek.
Kérdező: ha valaki ilyen idősen ebben a helyzetben van mint én, az a legpozitívabb embert is leépíti lelkileg. Keresheted másban az örömöt az életben, vehetsz magadnak házat, kocsit, szuper kütyüket, utazgathatsz a világban de egy idő után ezektől sem leszel boldog...
Elolvastam a kérdést... egyből az jutott eszembe, hogy igen persze. Akik aszexuálisok azoknak igen. Aztán olvasom, hogy nem vagy az.
Akkor pedig javaslom, hogy menj el barátokkal csavarogni. Mindenképpen érezd jól magad, csináld azt amit szeretnél. Esetleg javaslom még a csoport terápiát, mert ott olyan eseteket gyakorolnak amik nem mennek.
Az hogy mindenkinek jobb, abba te is beletartozol? Szerintem nem, úgyhogy ne használjunk ilyen erős szavakat. Próbálkozz neten, vagy bárhol. Menni fog, hidd el. Cselekedni kell, nem várni a sült galambot. Nagyon szerencsésnek kell ahhoz lenni, hogy az összejöjjön.
23/f és 20 évesen én is még szűz és egyedülálló voltam, most meg van egy csodálatos barátnőm, akiért bármit megtennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!