Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy férfi és egy nő kölcsönösen vonzódik egymáshoz, előbb-utóbb úgyis beteljesül a szerelmük? Még ha gyávák is lépni?
jah, meg a vonzalom nem szerelem. az se mindegy...
de egyébként sem feltétlen teljesül be. nagyon sokminden állhatja útjukat
Én ezt úgy értem, hogy mindketten tudjuk, hogy fontosak vagyunk egymásnak, csak nem akarjuk elismerni. Ő is gyáva, hogy lépjen én is....
Alig várom, hogy lássam és tudom, hogy hasonlóan érez. Csupán bonyolultak a körülmények. Élni nincs ideje, nem egy párkapcsolatra.
Én viszont remélek....
Amikor rá gondolsz reggel, este, egész nap, és kénytelen vagy belátni, hogy szereted, ő a mindened, és semmi vagy nélküle.
Bekövetkezik, ha az érzések adottak?
Én hiszek benne. 5 éve érzek ugyanígy :(
Állandóan tiltakozom, tök jól megvagyok én nélküle is, tényleg el is vagyok, de nélküle akkor is csak fél vagyok, nekem ő a mindenem :( Egyszer úgyis visszajön hozzám. Legalábbis remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!