Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha egy férfi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha egy férfi és egy nő kölcsönösen vonzódik egymáshoz, előbb-utóbb úgyis beteljesül a szerelmük? Még ha gyávák is lépni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 20:09
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Nem mer megszólítani???

Állandóan felhív, beszélgetünk, hogyne merne. :)

2011. nov. 8. 16:57
 22/31 anonim ***** válasza:

Mármint nem mer "úgy" megszólítani!

Fél, hogy akkor elvesztene!

És ezen nem segít, akármennyi és akármilyen női jelzést is küldözgetsz felé - azt ugyanis a férfiak többsége nem fogja fel.

Egyértelműnek kell lenni, de nem durvának. Hívd el valami bizalmas helyre, és ott (beszélgetés közben vagy búcsúzáskor) legalább öleld már át!

2011. nov. 8. 21:05
 23/31 A kérdező kommentje:
De hogyan léphetnék oda és ölelném meg? Ő még soha nem ölelt meg, így fura szituáció lenne, hogy pont én teszem ezt. De mit nem adnék egy öleléséért. :)
2011. nov. 8. 21:10
 24/31 anonim ***** válasza:

Ölelni talán búcsúzáskor lehetne... de ha ez túl sok neked, akkor bizalmas beszélgetés közben tedd rá a kezed az övére 1-2 mp-re, vagy simogasd meg.

Vagy pl. hogyan búcsúztok? Csak elköszöntök? Akkor próbálj meg egyszer puszit adni! Az arcára, persze.

2011. nov. 8. 21:58
 25/31 A kérdező kommentje:

Az elköszönés soha nem egy sziával történik.

Jó legyél, vigyázz magadra, majd beszélünk, de még visszalép szól 1-2 szót. Írj majd stb....

De nekem az mégis sok, hogy a kezét megfogjam, vagy megpusziljam. Egy játékos simi, ha úgy adódik, bele fér, de a puszihoz én gyáva vagyok. :)

2011. nov. 9. 06:48
 26/31 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj - ha netán összejönnétek, akkor hogyan beszélnél hozzá?

Hogy mondanád meg neki, hogy a múltkor pl. fájt neked a szeretkezés, mert egy kicsit hirtelen volt? Hogy neked több előjáték kellene?

Vagy azt, hogy legközelebb jobban mosakodjon meg, mert gyanús szagokat éreztél rajta?

Olyan nincs, hogy 2 ember már az indulásnál annyira összepasszoljon, hogy szavak nélkül is megértsék egymást.

Régen egyszerűbb volt a dolog: elég volt elejteni egy zsebkendőt - egy úriember azonnal fölkapta, visszaadta - és már lehetett is beszélgetni. Kötött, fix illemtan volt (ami persze nem oldott meg mindent - olyankor jött, hogy a többit tűrni kell. Semmi sem tökéletes).

Ma viszont egyenjogúság van. Ti akartátok - akkor most éljetek is vele. Ti alakítottátok a világot ilyenre - tessék alkalmazkodni hozzá.

Ha nem megy, akkor sincs gond: meg fogsz halni úgy, hogy nem lesz gyereked. Nem örökíted a haszontalan génjeidet tovább. Örökíti majd valaki más a sajátját, amelyik jobban működik.

Ez a fiúra is vonatkozik amúgy... de az az ő baja és az ő génjei. Te a sajátoddal törődj.

2011. nov. 9. 23:03
 27/31 A kérdező kommentje:

Nem gondolod, hogy kicsit a haszontalan génezés durva megnevezés úgy, hogy nem is ismersz?

Miért vagy ilyen ellenséges? Természetes dolgo, hogy egy párkapcsolatban az ember mindent megbeszél, de még nem tartok ott.

2011. nov. 10. 09:51
 28/31 anonim ***** válasza:

A kettő összefügg.

Ha most nem tudsz megbeszélni ennyire fontos dolgot - később mitől menne jobban?

2011. nov. 10. 18:34
 29/31 A kérdező kommentje:
Azért menne jobban, mert a közelemben van, a párom, még jobban megismerem, összecsiszolódok vele.
2011. nov. 10. 18:36
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekem egy évet kellett várnom így! Közbe jött neki is egy csaj nekem is egy srác de végül együtt vagyunk! 19/L
2013. nov. 15. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!