Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy férfi és egy nő kölcsönösen vonzódik egymáshoz, előbb-utóbb úgyis beteljesül a szerelmük? Még ha gyávák is lépni?
Ha Neked fontos ő, akkor ne várj! Mert rátalál valaki másra! Ha Te már rájöttél, hogy fontos Neked az épp elég! Ha nincs senkije, ragadd meg a pillanatot!
Gyáva népnek nincs hazája! Gyáva embernek nincsen párja!
http://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs&ob=av2e
A klip története is erről szól, hogy mi történik, ha 2 fél nem lép...
Én tudom, hogy ő is, ha nem is pont így, de hasonlóan érez. Mutatja és érzem is. DE mint írtam, hiába lennénk egy pár, ha soha nem lenne időnk egymásra. :(
POntosabban ő az, aki túl sokat vállalt magára és lassan beleroppan már.
Azért kérdeztem, hogy rádöbben majd egy nap, ha ez így megy tovább, hogy nem elég gondolnia rám, hanem milyen jó lenne ölelni is, csókolni is?
Köszi a linket!
Én vagyok a nő. Én majd megőrülök az érintéséért, szeretném csókolni, de nem tudom.
Látom, ahogy rám néz, hogy hasonlóan érez, de mégsem engedünk az érzéseknek. Én szeretném tovább engedni a dolgot... de.. :( :(
akármennyire szép lenne és vattacukorillatú leírni hogy naná, és majd egyzsr összejöttök, jön a titanic zneéje satöbbi, ezt nem lehet megjósolni.
két lehetőséged van: vagy elfelejted, vagy lépsz felé. ez a "nincs időm" duma nagyon jó, én is áltattam magam ezzel egy darabig, aztán rájöttem hogy bizony ha jönne olyan ember kerítenék én időt pedig tényleg nem sok van. ha akarjátok működik, de ha nem lépsz ő talál mást.
Felejtsd el Miki!
Nóra soha nem lesz újra a tiéd!!!!!négy!!4!!
Berényi Attila
NEM!!!
Akár az egész életüket elbénázhatják!
Ha tényleg annyira fontos - akkor te odamész hozzá, ő meg kerít időt rá!
Ha egyikőtök se mozdul - akkor bizony ez nem is volt annyira fontos.
Mivel pedig te nem mondhatod meg neki, hogy ő mozduljon - ezért neked kell mozdulni.
Vagy vágyakozhatsz tovább még 5, 10 vagy 25 évig - amíg akad egy erőszakosabb nő, amelyik simán lecsapja majd a kezedről. Akkor már nem lesz akkora gond, hogy nincs elég ideje, mert megoldják valahogy.
És mit gondolsz, mi lehet a tétlenség oka?
Én már egészen játékos sms-eket írok neki,hogy essen már le végre a tantusz, és ha kedvel lépjen!
Annyit értem el, hogy a depijéből végre vidám. Nme tudom miattam-e, mert kedveskedek neki, de biztos jól esik a lelkének.
Célozgathatsz neki akár egy egész életen át.
Nyilván nem mer megszólítani. Örül a kedvességednek - és egy szót se mer szólni, nehogy esetleg megharagudj.
Mondd: te tök hülye vagy?
Mikor fogsz már végre lépni? TE lépni, és nem más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!