Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 anonim válasza:
Nő, az összefoglalás leírása szerint.
Meg a keze sem valami férfias.
4/10 anonim válasza:
Ez vagy egy lapos nő. A csípőjéről lehet látni (de sokat segít az idegen nyelvű képleírás is :) "Egy nő meztelenül napozik a Formentera partján.")
5/10 anonim válasza:
Nézdd az állát--<látccik h borotválkozik
JAhh és attól h nagy a segge nem nő :) ( cakk meleg)
14 L
6/10 bánomisén válasza:
Nő, a testének az arányai nőiesek. Na, meg a leírás szerint is az.
7/10 anonim válasza:
Most nő, de nem így született. Az arca árulkodik túl férfias továbbá a comb-fenék részen is vannak árulkodó jelek.
9/10 anonim válasza:
ez egy nő kis mellekkel. ha egy ilyen nő lefekszik, szinte lapos lesz a mellkasa:P de én a 85 C-s melleimmmel is tudok úgy feküdni, hogy szinte lapos legyen:P
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
ha nem láttam volna deréktól felfelé, akkor fel sem merült volna bennem, hogy nem férfi. Hát...jó, hogy láttam :D
2011. nov. 4. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!