Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted őszinte a szerelmük?
Van egy lány, akivel régebben sokat beszélgettünk. Látszódott rajta, hogy szerelmes belém (ahogy beszélt, amiket írt, meg plusz a barátnőjével jóba vagyok és ő mondta is). Aztán valamin összekaptunk és 2 napra rá már kapcsolatba volt egy komával (én NEM, nem olyan, aki minden jöttmenttel összejön!).Nem láttam kb 2 hónapja. Aztán most megint beszélgettünk, még mindig ugyan úgy beszélget velem (és még továbbra is küldözget szíveket).
Talán nem szereti igazán a barátját?
Most látom, hogy elrontottam a leírásban a szöveget. Szóval nem: én NEM, hanem és NEM akart lenni.
Szerintem nem hülyített előtte sem, és most sem hülyít. Szerelmes volt belém, akkor elengedtem (mivel hogy túl alacsony hozzám képest (40 cm különbség)), de ha lenne rá alkalmam, akkor ,,visszaszerezném"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!