Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérlek mondjátok meg őszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek mondjátok meg őszinte véleményetek erről az esetről, mit kéne gondoljak?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel több mint fél évig jártunk, múlt héten szakítottam vele. Kérte többet ne beszélgessünk , mondtam neki ha készen áll beszélni velem írjon. Ma rám írt, azzal a szándékkal, h beszélni akar velem, személyesen. Mondtam , h ha lehet itt mondja el, erre leírta. Azt írta, h nagyon örül h szakítottam vele, mert már 2 hónapja más tetszett neki, és h még gyerek vagyok egy kapcsolathoz. A gyerekes dolgot azért mondta, mert amikor szakítottam vele, mondtam az én hibám, próbáltam úgy csinálni h neki legkevésbé fájjon. Erre most 1 hét múlva ezt kapom.

A nők nem bírják elviselni ha szakítanak velük, és rögtön próbálnak hátba támadni, ahol lehet, h nekünk rossz legyen? Az előző barátnőimmel sosem volt ilyen probléma, békében váltunk. Mit gondoltok mit kéne tennem?

Helyesírási hibákért elnézést kérek, és azért is ha hosszú volt, köszi ha elolvastad.

2011. nov. 10. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
hm, szerintem ne általánosítsd. peched volt, egy olyan kányt fogtál ki, aki nem érdemli meg a bizalmadat, hiszen más tetszett neki. ha nem vette észre a figyelmességedet, akkor külön tapsot érdemel. és valószínűleg azért szurkálódik, mert - bár hiába tetszett neki más (ha igazat mond) - attól még sétri, hogy valakinek nem kellett.
2011. nov. 10. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem féltékennyé akar tenni és azt várja hogy újra össze akarj vele jönni

18/L

2011. nov. 10. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:

ez a csaj bolond :) ha kicsit vissza akarsz neki vágni, akkor írd meg hogy " nincs mit, nagyon szívesen szakítottam veled, hiszen anyu is arra tanított hogy a megunt játékaimat adjam oda a rászorulóknak" :D

amúgy meg ő volt a gyerekes ha 2 hónapja nem is szeretett már úgy és akkor ő jön ezzel a ne beszéljünk egy ideig dologgal -.-"

2011. nov. 10. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Na várjunk..találkozni akart veled hogy ezt személyesen elmondja??..nekem ez picit sokkolo..nem kell aggodnod ahogy az egyik válaszolo is irta csak féltékennyé akart temmi..szerintem azért nyo,ta be ezt a szöveget mert nem találkoztál vele.
2011. nov. 10. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy azért akart találkozni,mert kíváncsi volt hogy mit reagálsz erre
2011. nov. 10. 19:56
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat :)

Még annyi, h megbeszéltük, kérte h erről ne beszéljünk senkinek, nemis mondtam senkinek ha kérdezték, csak annyit h vége. Most újra olvasva, azt láttam, azért mondta csak el , mint írta, hogy ne csodálkozzak ha evvel kapcsolatban hallok/látok dolgokat.

Amúgy 17/F ( lassan 18) és 16/Lány

2011. nov. 10. 20:00
 7/8 .Daniel. ***** válasza:
Ajj kis éretlen még és ostoba. Ne foglalkozz vele ez csak amolyan köcsög vagy mert nem kellek neked eset.:) Egy "oké" is megteszi és ígx látja hogy hidegen hagy már téged és még idegesebb lesz:) aztán tiltsd le
2011. nov. 10. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Fájdalmas lehetett neki, ha minden kapcsolatot meg akart szakítani veled. Ilyenkor elnézhetsz egy kis gyerekességet, hadd legyen meg az öröme.
2011. nov. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!