Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nem tudja eldönteni, vagy csak szórakozik velem? Őszinte és komoly választ kérek! Bővebben lent.25/F
Ex barátnőm nemrég dobta pasiját, aki erőszakoskodott volt kedvesemmel, s újra velem akart lenni...
De most újra adott esélyt a csaj annak a baromnak.
Ez normális?
jól értem hogy már másodszor dobott téged azért a "baromért"???
ha igen akkor azt tanácsolom hogy hagyd a francba a csajt... nem ér semmit az ilyen :)
Don Kartács válasza:
Azért én bezúznék egy ifára valót a szeme alá ha a volt páromra csak rosszul is néznének rá már csak azért is mert egy hölggyel könnyű
Sziasztok!
Ezúton is mindenkinek köszönöm a jó tanácsot, és továbbra is várom a hozzászólásokat és újabb tanácsokat! :)
Ui.: Voltam ma az ex nõmék amúgyis egyéb ügyben, s megmondtam a csajnak, hogy tudja, MI A MAGYAROK ISTENE!
Nem voltam hozzá kíméletes, mindenféle "kedves" szavakkal illettem a hölgyet, s csak lesett, mint hal a szatyorban.
Nem voltam ám szívbajos, s megmondtam neki, nem vagyok hülye, mint ahogy azt õ gondolja :)
Mégegyszer, KÖSZI MINDANNYIÓTOKNAK!
Üdvözlettel: Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!