Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú aki nem csak szórakozik velem hanem
komoly kapcsolatot is akar?
Ne az a falu bikáját nézd ki magadnak... hanem keress 1 "unalmas jófiút", hidd el az meg fog becsülni,( legalábbis magamból kiindulva). Hát igen amúgy ezzel a:"össze mert annyira hiányzik hogy szeressen valaki." el se tudod képzelni mennyire ismerős ez nekem.:(
2009. szept. 8. 17:54
2/15 A kérdező kommentje:
nemis az hogy nekem ilyen vagy olyan pasi kell...mondjuk ahogy így visszanézem mind igen jó pasi volt...de előtte mégis egy olyan srácért voltam oda meg szerettem 1 évig aki teljesen más külsőre..nekem mindegy h szőke barna vörös..az a lényeg elsőre fogjon meg benne valami...de már lassan 1 éve senki sem jön aki komolyan gondolná és nekem is szimpatikus.. :(
éppen h akiilyen szép dolgokat mond az nem gondolja komolyan.. csak le akar wenni a lábadról 1 éjszakára.. én is ebben a cipőben járok.. csalódtam.. és már kiszűröm ki milyen... látni fogod, csak figyelj oda a dumára...ez a tipikus csajozós szöweg... szinte minden naíw beleesik
2009. szept. 8. 17:57
4/15 A kérdező kommentje:
De még egyszer kihangsúlyozom nemlényeg h izmos nemizmos vagy milyen divatos..ez a 3 volt jó pasi az előtte lévők kevésbé..szóval nem a külsejük miatt vonzódom hozzá-a félreértések elkerülése végett.-
Persze, hogy létezik olyan fiú, aki komoly kapcsolatot szeretne. Jó lenne tudni azt is, hány éves vagy. Huszonévesen szerintem már inkább, de azért tizenévesen is lehet találni olyan fiút, aki tényleg komolyan vesz. Honnan lehet tudni, hogy komolyan gondolja-e? Úgy áll hozzád. Időt fordít rád, és a találkozásokra. Nem nyomul nagyon, nem erőlteti a szexet, és sokat beszélget veled, tényleg meg akar ismerni. Ez csak az én véleményem, de szerintem a csóknak sem kell feltétlen megtörténnie már a legelső találkozáskor. Aki a csókra is hajlandó néhány hetet várni, az valószínűleg valóban rád mindenestül is kíváncsi, és nem csak a testedre ideig-óráig. De persze bármikor megtörténhet bármi, ha az mindkettőtöknek jó:).
Sok sikert, előbb-utóbb találsz olyat, aki igenis komolyan vesz. L/21
2009. szept. 8. 17:59
6/15 A kérdező kommentje:
1 hónap múlva leszek 17... Igen, tudom meg is bántam hogy a csókot is megengedtem és hagytam magam.. ezek előtt sosem voltam ilyen... De nagyon köszönöm a választ :)
hát nem tudom, én akivel flörtölgetek nem lép rá, mellesleg hány éves vagy ? kb ugyanez van velemis csak én nemkapok csókokat :( 16/f
2009. szept. 8. 18:08
Én is hasonló gondban szenvedek:S Én meg a korosztályomban nem találok komoly kapcsolatra vágyó lányt:(
17/f
2009. szept. 8. 18:18
9/15 A kérdező kommentje:
Pedig mindig azt hittem a lányok többsége komolyabb mint a fiúk... De biztosan nektek is idővel eljön az aki majd komolyan gondolja..Szorítsunk egymásnak:)
És az normális, ha az ember szeret valakit, mindent megtesz érte, és amikor először kér valamit, akkor ki kell dobni?
Nem.
Én nem szórakozok speciel, hanem komolyan veszem a dolgokat, és ez az eredménye. Most akkor az agy vagy a farkam vezéreljen?
Dilemma.
2009. szept. 8. 19:16
Kapcsolódó kérdések: