Létezik az hogy külföldről hoznék be egy sportkocsit 1993as 3353cm3-s és a regadó 1millió 3százezer vmennyi? Ez komoly?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 15:00
3/6 anonim válasza:
Haverom most fizetett egy 5.7 esre 2.8 milliót.
4/6 anonim válasza:
épp ez a baj a külföldi behozatallal.De nem is ez a legnagyobb,hanem az intézése:vámkezelés,regadó számítása,különféle szívatások az esetleges átalakításokért,forgalomba helyezés, ezt együtt véve kb minimum 1 hónap amire rendszámot kapsz.Én tavaly amikor Usábol hozattam be akkor én rábíztam egy ilyen cégre ami ezzel foglalkozik,ők intézték a teljes magyarországi procedúrát.Anyi volt csak hogy átnyújtottam a pénz és ök 3 hét alatt soron kívül elintézték a rendszámot.De még úgyis jóval olcsóban úszod meg mint ha Magyarországon vennéd meg ugyanazt a vasat 3xleharcolt állapotban és ha egyáltalán árulnak e belöle.Van még egy megoldás,az ha P-rendszámal használod.
5/6 anonim válasza:
Hát igen, az állam meg csodálkozik, hogy az ember trükközik a szolvák rendszámmal.
6/6 A kérdező kommentje:
a vicc az hogy a kocsi 1200 euró!! ez vicc
2011. aug. 16. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!