Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan fiú aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú aki nem csak szórakozik velem hanem komoly kapcsolatot is akar?

Figyelt kérdés
az utóbbi néhány hónapban beleestem egy olyan hibába, hogy ha voltak fiúk akikkel flörtöltem és mondtak minden szép és jót akkor a csókot már az első alkalommal megengedtem és hagytam magam..így a nyáron volt 3...azon kívül semmi sem történt és még szűz vagyok...De annyira rossz hogy azt hiszem hogy na talán benne meglehet bízni és tényleg komolyan gondolja amit mond de sajnos nem és megint csak pofára esek..Sosem voltam ilyen "egy buliba keverős" ez most így jött össze mert annyira hiányzik hogy szeressen valaki...3x 4x minimum csalódtam igen igen tudom naiv vagyok. De honnan tudom hogy aki ugyan ilyen szép dolgokat mond tényleg komolyan gondolja?? Segítsetek Szerelemre vágyom...
2009. szept. 8. 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na, ha mindenki kisírta magát, akkor ideje felemelni a fejet és körbenézni. Nem, nem a szobában, hülye. Vannak olyanok bizony, csakhát ők nem tűnnek ki a tömegből. Fiúk is, lányok is. Nem mindig a legszebb a legjobb.
2009. szept. 8. 19:17
 12/15 A kérdező kommentje:
De miért mindig azokat fogom ki akiknek szórakozni jó vagyok többre meg nem kellek??:S azzal nem fogok együtt lenni aki nem szimpatikus és itt ne csak a külsőre gondolj..
2009. szept. 8. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát te még a jobb eset vagy, mert még szűz vagy és nem úgy csalódtál, minél tömbszőr buksz annál tapasztaltabb leszel és a későbbiekben annál könnyebb lesz felsimerni ki mit akar. Az én esetembe pl kb az első percben észrevennéd mert én nagyon különbözős "ismerkedési" formákat használok direkt olyanokat amiből le lehet venni mit akarok és ne legyen félreértés XD, ne aggódj biztos találsz valakit, fiatal vagy még
2009. szept. 8. 21:30
 14/15 anonim ***** válasza:
előző 18/f voltam (vagyok)
2009. szept. 8. 21:30
 15/15 anonim ***** válasza:

tuti hogy már létezik, ha még nem született volna meg, akkor úgyis túl fiatal lenne hozzád.

csak te még nem találkoztál vele.

2009. szept. 8. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!