Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan 17-18 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan 17-18 éves lány aki komoly kapcsolatot akar? Nem lépnek félre és esetleg évekig együtt lenne párjával?

Figyelt kérdés
Hello a kérdésem csak azért teszem fel mert igazábol nem találok ilyen lányt aki képes lenne ilyen idősen komoly kapcsolatra rengeteg barátnőm, haverom van és nem tapasztaltam még olyat hogy 17-18 éves korukban 1 évnél tovább bírják. Manapság mindenkit az érdekel, hogy minél több pasit, csajt szedjen fel? Tisztelet a kivételnek de még nem találkoztam ilyenekkel akik együtt is maradnak
2009. jún. 1. 20:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már nagyon sok ilyen lánnyal találkoztam :D Van aki most 20 éves és nyáron lesz az esküvője egy 20 éves srác veszi el. Nem szabad azért általánosítani, mert éppen olyan emberek vesznek körül.
2009. jún. 1. 20:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éves lány vagyok, két éve együtt a párommal, mindketten komolyan vesszük a kapcsolatot, nagyon szépen megvagyunk együtt:) Igen az igaz, amit írsz, de vannak sokan olyanok, akik nem így gondolkoznak azért. Talán ha egy 20körüli csajszival próbálkoznál, ő már érettebben gondolkodik.
2009. jún. 1. 20:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vannak olyanok még, pl. én, vagy a barátnőim. Azt nem mondom, hogy nem kevertem még (vagyis csókolóztam, és semmi testi kapcsolat), de nem vágyom arra, hogy idegeneknek adjam oda magam, ettől nem érezném magam menőnek, sőt...

Összefoglalva: vannak olyan lányok, csak észre kell venned őket. Nem szabad általánosítani, mint pl. szőke, akkor csak arra jó, vagy magassarkút hord, akkor rib@nc, és még sorolhatnám. A legeslegfontosabb, hogy: adj esélyt!

Remélem azért meg lehet érteni, amit írtam, de ha nem akkor elmondom egyszerűbben :D

17/L

2009. jún. 1. 20:33
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Az én lányom is ilyen, szerintem a szőkített haja és sminkje miatt róla is azt gondolják a fiúk, hogy nem komoly, padig amúgy csendes, szerény normális lány. Csak neki meg az a problémája, hogy nem talál olyan normális fiút, aki rendes és nem cigizik, bulizik vagy drogozik.
2009. jún. 1. 20:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen létezik. Én :)

Másfél éve vagyok együtt a barátommal. 17 éves vagyok.

Van mé szerintem sok olyan lány akinek nem csak 1-2 hétre kellenél, csak jó helyen kell keresni pl: nem diszkóban.

2009. jún. 1. 20:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
én 17 éves vagyok, a barátom 22... 2 éve vagyunk együtt... baráti körömben sok ilyen lány van,aki komoly kapcsolatot akar :) . egyikük 18 éves és már megvolt az eljegyzése :D
2009. jún. 1. 20:45
 7/15 anonim válasza:
100%

én 15 és féléves voltam mikor megismerkedtem a párommal ö akkor még 17 volt.3éve vagyunk együtt,még sose csaltam meg nem is járok szórakozó helyekre nélküle, sose flörtöltem senkivel, és nem is vagyok kiváncsi más fiura.

Mig ö disco-kba járt barátok stb én itthon ültem és vártam hogy hivjon.De én sose adtam neki vissza hogy pl discozzak. én komoly kapcsolatott akartam elejétöl fogva és lám sikerült eljegyzésunk is volt.nagyon jól megvagyunk együtt mindig azt mondják rám ritka ilyen lány és nem feltünésböl irom de télleg ilyen téren énis tudom, hogy a mai világba ritkaság hogy 3éve egyutt vagyunk. mostanság már senki se marad meg 1év vagy fél évnél tovább a párjával.akik igazán szertik egymást azok örökké együtt lesznek:) L/18

2009. jún. 1. 20:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

akkor Udv:)

En 18 eves vagyok (iden leszek 19) es majdnem 2 eve vagyok egyutt a parommal, aki remelem kb 3 ev mulva mar a ferjem lesz. NEkem O a mindenem es nelkule nem tudnek elni. Meg soha nem csalnam, es O sem engem...hat azert akadnak kivetelek...

2009. jún. 1. 20:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen 5 évvel volt idősebb a barátom,ő volt az első mindenben, 2 évig együtt voltunk, most 19 éves lány vagyok, 8 hónapja vagyok a 2. barátommal,szintén komolyan gondoljuk mindketten. Sose kevertem senkivel, testi kapcsolat is csak ezzel a 2 sráccal volt. Mindig is a komoly kapcsolatok hive voltam. El se tudnék mást képzelni, minthogy van egy társam,akire mindenben számithatok, aki ott áll mellettem.
2009. jún. 1. 20:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok, és akár az első barátommal el tudtam volna képzelni "örökre", de két év után szakított. És most is csak hosszútávra tervezek. Nem akarom magam kiélni, vagyis inkább nálam az élni akarás nem azt jeleti, hogy minnél több fiúval szexeljek mielőtt férjhez megyek. Akár az első barátomhoz is férjehez mentem volna... :D
2009. jún. 1. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!