Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai még az eljegyzés? Úgy értem fiatalok vagyunk még (19) és mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata. Lassan 4 éve vagyunk együtt.
Ha komolyan gondoljátok, nem látom akadályát. Hallottam olyanról, aki már ennyi idősen összeházasodik és nagyon boldogok.
Statisztikailag a fiatalon megházasodott párok sokkal kisebb százalékban válnak el.
Én csak támogatom a döntéseteket.
korainak nem korai, csak fölösleges.
ezt úgy értem, hogy manapság ugye nagyon sokan külön kezelik az eljegyzést a házasságtól, tehát megtartják az eljegyzést, de esküvőt nem akarnak még hosszú évekig. pedig az eljegyzés nem arról szól, hogy "leszel a menyasszonyom?" hanem arról, hogy "leszel-e a feleségem?" :)
ha a felesége még nem akarsz lenni egy jó darabig, akkor ez csak egy szép gesztus, de tulajdonképpen nincs jelentése, ezért mondom hogy fölösleges
aki azt mondja h korai az hazudik :) ezt neked kell eldöntened. ha megbízol benne, szereted, és boldog vagy mellette akkor igen...
csak úgy mondom, hogy a szüleim fél év ismeretség után házasodtak össze, és még most 25 év után is együtt vannak :) szval ez relatív....
Hova várjon 4-5évet?? Szerintem ha szeretik egymást, miért ne? :))
Ne 30évesen házasodjon. 20on éves menyasszonyok sokkal szebbek is :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!