Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan 17-18 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan 17-18 éves lány aki komoly kapcsolatot akar? Nem lépnek félre és esetleg évekig együtt lenne párjával?

Figyelt kérdés
Hello a kérdésem csak azért teszem fel mert igazábol nem találok ilyen lányt aki képes lenne ilyen idősen komoly kapcsolatra rengeteg barátnőm, haverom van és nem tapasztaltam még olyat hogy 17-18 éves korukban 1 évnél tovább bírják. Manapság mindenkit az érdekel, hogy minél több pasit, csajt szedjen fel? Tisztelet a kivételnek de még nem találkoztam ilyenekkel akik együtt is maradnak
2009. jún. 1. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

18 éves lány vagyok, másfél éve van barátom. Őt nem tudnám megcsalni, mert annyira szeretem, hogy egyszerűen nem tudnám megtenni. E mellett már elég komolynak tartom magam.

Igaz előtte volt egy 1 éves kapcsolatom, nem voltam igazán szerelmes, csúnya dolog volt, de megcsaltam és igen 1 év után elhagytam...

De mostmár teljesen másképp állok a mostani barátomhoz.

Szerintem nem korosztály függő ki mennyit bír ki egy párkapcsolatban, hanem attól mennyire találja meg az igazit!

2009. jún. 1. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

15 (kis híján 16) évesen jöttünk össze a jelenlegi Párommal, és már 2és fél éve együtt vagyunk! És minden téren elsők voltunk egymásnak (csak kivéve nekem csók..). És még mindig nagyon szeretjük egymást! :)))

18/L

2009. jún. 1. 21:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Hu köszönöm ezt sok választ. Én a lányok nagy részét nem discoból és ilyen helyekről ismerem, és mégis olyanok vannak, hogy "kiszerettem belőled" ... stb de jó látni hogy ilyen sok kivétel van:) Rengeteg haveromat vágta már át a barátnője néha a szemem előtt meg rengeteg olyan lányt ismerek akik azt mondják nem birják ki hogy ne nézzenek rá másra. És kinézetre se k....sak elégé furcsa számomra de hát ugytűnik rossz társaságba vagyok
2009. jún. 1. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! 16 éves voltam amikor összejöttem a párommal. Most 21 vagyok, és azóta is jól megvagyunk. Előfordulnak kisebb-nagyobb veszekedések, de mindíg sikerül megoldani. Egyébként egyetértek Veled, a mai fiatalokat nem nagyon érdeklik a komoly kapcsolatok.
2009. jún. 2. 10:04
 15/15 anonim válasza:

20 éves vagyok. A vőlegényemmel 15 éves koromba jöttem össze, ő 18 volt. 2 éve együtt lakunk, Idén augusztusba házasodunk és októberre várjuk a kislányunkat.

És imádjuk egymást még mindég.

2009. jún. 4. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!