Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan 17-18 éves lány aki komoly kapcsolatot akar? Nem lépnek félre és esetleg évekig együtt lenne párjával?
18 éves lány vagyok, másfél éve van barátom. Őt nem tudnám megcsalni, mert annyira szeretem, hogy egyszerűen nem tudnám megtenni. E mellett már elég komolynak tartom magam.
Igaz előtte volt egy 1 éves kapcsolatom, nem voltam igazán szerelmes, csúnya dolog volt, de megcsaltam és igen 1 év után elhagytam...
De mostmár teljesen másképp állok a mostani barátomhoz.
Szerintem nem korosztály függő ki mennyit bír ki egy párkapcsolatban, hanem attól mennyire találja meg az igazit!
15 (kis híján 16) évesen jöttünk össze a jelenlegi Párommal, és már 2és fél éve együtt vagyunk! És minden téren elsők voltunk egymásnak (csak kivéve nekem csók..). És még mindig nagyon szeretjük egymást! :)))
18/L
20 éves vagyok. A vőlegényemmel 15 éves koromba jöttem össze, ő 18 volt. 2 éve együtt lakunk, Idén augusztusba házasodunk és októberre várjuk a kislányunkat.
És imádjuk egymást még mindég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!