Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nélkülem megy a barátom a haverokkal 3 többnapos nyaralásra. Szerintem ez sok egy komoly kapcsolatban (másfél éve együtt), nekem rosszul esik. Tudom, hogy szeret, de akkor mégis miért csinálja ezt?
Szerintem sem kell mindig egymás nyakán lógni, de ez meg már a ló túloldala. Igaz, hogy velem is megy nyaralni, de nélkülem többet lesz. Ráadásul bulizós is vagyok, sosem rontottam el szerintem a kedvét. Meg hát nélkülem sokszor megy bulizni, abba már bele is törődtem. De ez a három kannyaralás sok. Mit gondoltok?
21N
Téged nem is hívott?
Mi soha nem mentünk eddig, és szerintem nem is fogunk egymás nélkül nyaralásra menni. Nagyon ragaszkodunk egymáshoz.
Azt gondolom, hogy külön kell választani a magánéletet és a barátokat. Abban igaza van, hogy nem visz magával egy-egy ilyen ahogy te fogalmaztál "kan nyaralásra". Én se tudnám úgy elengedni magam, ha ott van a barátnőm. Külön elmegyünk és akkor meg a haverok nem tartják a gyertyát.
Az, hogy ő háromszor is megy nyaralni... hát istenem, sok a pénze.
Soknak tűnik, bár vannak olyan kanbulik, amiről jobb, hogyha lemaradsz...
Versenythányos részeknél... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!