Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen 15 éves barátom van.3 hónapja vagyunk együtt napi szinten átjön hozzám. Azt mondogatja folyton, hogy nagyon várja, hogy betöltse a 18-at és összeköltözhessünk. Szerintetek mennyire komoly ez a kapcsolat?
Ne haragudj de ezek alapján amit írtál érettséget tekintve te sem lehetsz több 15-nél...
Azt te érzed mennyire komoly a kapcsolat. A barátod még szinte gyerek, nem kell mindent komolyan venni. Lehet te vagy az első szerelme, akkor meg a lila köd miatt akár feleségül is akarhat venni...
De egy 26 éves nő mit akar egy 15-től?? Ne haragudj, nem vagyok túl konzervatív, de ez még fordítva is nagy korkülönbség. Vagy én értettem félre a helyzetet?!
Gratulálok...
Valami atombiztos módszert válasszatok a védekezéshez, nehogy szaporodjatok..
ehh... :/
"Ismert nevű felhasználó válasza:
Itt nem a 11 év korkül. A gond.Hanem,hogy õ csak 15,te meg 26. Gondolkozz.A buta kõlyõk gyereket csinálneked akkor mi lesz? Abortusz? Lehet nem lesz esélyed gyereketnemzeni tõbbet. Vagy a 16-17-18 Èves kõlykõt elküldöd dolgozni, hogy rontsa el az életét? (Helyes írási hibák a telefon miatt vannak, nem szoktam meg.)" az a kölyök már nagykorú
Itt állok egy villanyoszlopnak támaszkodva és olvasom a Gyakori-K-et.
Már indulnom kellene...
Szerintetek ez mennyire komoly helyzet_¿?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!