Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nélkülem megy a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nélkülem megy a barátom a haverokkal 3 többnapos nyaralásra. Szerintem ez sok egy komoly kapcsolatban (másfél éve együtt), nekem rosszul esik. Tudom, hogy szeret, de akkor mégis miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Szerintem sem kell mindig egymás nyakán lógni, de ez meg már a ló túloldala. Igaz, hogy velem is megy nyaralni, de nélkülem többet lesz. Ráadásul bulizós is vagyok, sosem rontottam el szerintem a kedvét. Meg hát nélkülem sokszor megy bulizni, abba már bele is törődtem. De ez a három kannyaralás sok. Mit gondoltok?

21N

2011. júl. 3. 18:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%
gondoltam. szerintem felesleges ilyen megállapításokat tenned, hogy "nincsenek ilyen nyaralások csajozás nélkül", mert ez hülyeség. szerintem jó, ha megbízol a párodban annyira, hogy elhidd, hogy egy kis alkoholtól még nem fog kifordulni magából. persze, vannak ilyen pasik, de akkor jobb, ha előbb kiderül, min utóbb, értük nem kár.
2011. júl. 3. 19:24
 22/32 anonim ***** válasza:
50%
Ne aggódj, az én párom nem olyan, hogy megcsal egy kis alkoholtól. De azért tartja magát annyira, hogy nem részegedik le.
2011. júl. 3. 19:27
 23/32 napietus ***** válasza:
64%

azt gondolom, hogy mindenkinek jár egy kis szabadság. mi házasok vagyunk, mégis megyünk néha napokra egymás nélkül. nem kell ezen cirkuszolni.

29/N

2011. júl. 3. 21:13
 24/32 napietus ***** válasza:
75%
ja, meg a másik,hogy ha más lányok sem lesznek ott, nem is biztos, hogy jól éreznéd magad egyedüli nőként egy ilyen kanbuliban. lazíts már...
2011. júl. 3. 21:15
 25/32 A kérdező kommentje:
Oké, nem szívesen asszisztálnék a teljes lerészegedésükhöz, de az a legijesztőbb, hogy egyik haverjának sincs barátnője, így esélyesen mennek majd csajozni is... Ő meg majd biztos messziről nézi, ahogy a többiek fűzik a nőket. Hogyne.
2011. júl. 4. 15:56
 26/32 napietus ***** válasza:
54%
jó, akkor féltékenykedj, csal ne sírj, ha kidob, mert jogos lesz.
2011. júl. 6. 06:31
 27/32 anonim válasza:
51%

szerintem sincs azzal baj ha néha külön mentek.. Ő mit szól ahhoz ha te mész el a bnőiddel több napra?

mondjuk a minimum mlenne h téged is meghívjon sztem..

2012. ápr. 13. 22:44
 28/32 anonim ***** válasza:
32%
az en baratom mas orszagba utazik,nelkulem mert nekem kozbejottek a vizsgak
2012. júl. 24. 21:12
 29/32 anonim ***** válasza:
23%
Ne haragudj, de nekem az efféle pasiktól égnek äll a hajam! Nekem is volt egy ilyen, állandóan csak a haverok, kicsit se remegett meg tőle, hogy nekem rosszul esett, sőt ugyanúgy elment, még neki állt feljebb! Azóta érettebb, tapasztaltabb vagyok, a mostani páromat már így välasztottam. Ő nyugodt és szeret, nem vágyik el, mert több benne a szeretet, mint tesztoszteron. Persze több éves kapcsolatban, házasságban abszolut jár az a néhány nap, esetleg egy hét külön, egy évben egyszer! De másfél év után?? Annál nagyobb baj, hogy ha kérted ne menjen annyi időre s még is megteszi. Hamár így alakult, te meg menj addig barátnőzni, mondjuk 4 napra, egyáltalán ne hívd fel s mikor haza megy, ne legyél otthon! Érezd addig is jól magad! Ne érezze rajtad, hogy kétségbe vagy esve, mert azzal még jobban eltávolítod! Az a szomorú, bár kívánom, ne így legyen, hogy az ilyen tipusú kapcsolatokból végül a ffi száll ki, a nő meg ott marad összetörve, romokban. Menj s tedd a barátnőiddel ugyanazt, amit szerinted ő csinál ;)
2015. márc. 26. 11:25
 30/32 HutOfBabaYaga ***** válasza:
100%

...szerinted...

__?

2020. dec. 21. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!