Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány se akar komoly kapcsolatot 13-17 éves korosztájy között?
Szerintem korai, én ismerkedni se szerettem akkoriban, bár vannak korod béli lányok akik igénylik, hogy legyen párjuk.
26N
17 évesen nincs barátod? Nekem már az óvodában is sok haverom volt, és ez az évekkel csak gyűlt (27 éves vayok és nem a neten lévő cimborák, hanem személyes haverok).
Bazz, te akkor ritka kellemetlen ala lehetsz. Találsz egy csajt, aztán folyton a nyakán lógsz majd. Esetleg b*zi-e vagy?
énn is szeretnék komoly kapcsolatot csak srác se sok van aki komolyan gondolja pedig rengeteg jófej srácot ismerek 15-16tól egészen 26-27évesig de komoly kapcsolatot 1ik se igazán szeretne :/
17/L
Lányok írjatot privát üzit!
Komolyan akarom!
17 évesen nincs barátod? Nekem már az óvodában is sok haverom volt, és ez az évekkel csak gyűlt (27 éves vayok és nem a neten lévő cimborák, hanem személyes haverok).
Bazz, te akkor ritka kellemetlen ala lehetsz. Találsz egy csajt, aztán folyton a nyakán lógsz majd. Esetleg b*zi-e vagy?
A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/9 Időpont ma 10:40 Privát üzenet
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
Ba.zd + és arra esetleg nem gondoltál, hogy én ritka gyökerekkel teli suliba járok, akikkel nem nagyon lehet barátkozni. Tudod az a legnagyobb baj, hogy az ilyen parasztoknak, mint Neked vannak a legtöbb barátai akik meg kedvesek, a kutya lesz.arja őket. Mellesleg nézzél már magadba mielőtt itt bepof.ázgatsz, jó? És tanulj meg írni! Gyökér -.-" :@
A többi válaszolónak köszönöm a válaszokat, Titeket felpontoztalak. Jó tudni, hogy van remény. :) Rem. én is 1x megtalálom az igaz szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!