Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Megtörténhet az, hogy egy 15 éves lány leköti magát komoly kapcsolatra egy 23 éves fiúval?
A legtöbb 15 éves nem határozná még el magát komolyan...
de vannak persze érettebb lányok is már ebben a korban, jelen esetben nem tudom melyiket fogtad ki,de azért olyan komolyat ne várj tőle még túl fiatal...
Biztosan van rá valamennyi esély, de személy szerint én úgy gondolom, hogy talán 17 éves kortól maradna együtt egy lány egy fiúval sokáig - akár élete végéig.
Bár mivel barátnőm 16 éves kora óta van együtt a barátjával (a srác 5 évvel idősebb nála), most 18 éves a lány, még mindig együtt vannak, ebből ítélve azt kell hogy mondjam, fifty-fifty. Lányoktól függ... Ha a csajszi a komoly kapcsolatok híve, akkor lehet, hogy végtelen sokáig fog együtt maradni a sráccal, de ha élni szeretne, akkor is lehet komoly kapcsolat, bár lehet, hogy pár év múlva meggondolja magát, hogy ácsi, még vár rám a nagyvilág.
Én 17 évesen találtam meg a páromat és most érzem úgy, hogy köszönöm szépen, nekem más már nem kell. :)
Igen, pontosan. Ha komoly kapcsolatot akarna, akkor a mostani barátja mellett nem csinálná ezt. Legalábbis én én a helyében nem tenném.
Vannak olyan lányok, akik érettek egy komoly kapcsolatra ilyen fiatalon idősebb párral, de te most nem ilyen lányt találtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!